Redd, våt og til tørk
De er små, lydløse og minner mest om en hund i hodet. Denne krabaten var så uheldig å havne i vaskekjelleren hos en bekjent. Selvfølgelig ringte telefonen og vi rykket ut for å forevige den flygende musen som var så våt og forkommen at vi valgte å forsøke å få den tørket. Som en del av reddningsaksjonen ble både vinger og resten av flaggermusen undersløkt, fotografert og hengt opp på et sikkert sted slik at den fikk fred og ro.
Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma 105mm, macro
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKontrollerte forhold.
    bildet sees best i fullformat.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger443
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140847} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jostein M.

Artig historie. Bra gjengivelse av hodet. Lurer på om du ikke hadde fått et enda heftigere foto om du hadde gått tettere på. Slik det står nå gir det et godt bilde av historien din men tror alikevel det rent fotografisk ville vært bedre med det som nenvte tette utsnittet :-)
Mvh
Jostein
Nils B.

Takk for kommentar Jostein, men denne ganger er jeg helt uenig med deg. Om jeg hadde gått tettere med det objektivet og kroppet bildet mer hadde jeg mistet det jeg var ute etter. Men jeg ser hva du mener og respekterer din mening som selvfølgelig skal prøves. Om dyret hadde vært tørt og pelsen glatt, hadde det nok hatt noe for seg.
Thor B.

Ja dette var noe uten om det vanlige men som du likevel har løst på en fortreffelig måte.Glad for at det ikke var i min kjeller dette.

Tettere på da forsvinner vingene helt.og karen vil da virke helt amputert.
Jeg går utifra at det er noen som holder denne i vingetuppene og at det ikke er Eileen.

Mvh TBH
monica p.

Hallo Nils
Flott sak det der, selv om jeg selv ikke er noen tilhenger av dem:o)
Synes du har løst oppgaven på en kjempegrei måte, fokusen på riktig sted, og den er med på å gjøre bildet interesant, uenig ang. tettere utsnitt, vingene som er utspent må bare være med.
Mvh Monica:o)
Steinulf L.

Flott lys og velplassert skarphet på hodet. Rent lysteknisk, hva har du gjort her?
Nils B.

SL: Det eneste som er gjort lysteknisk er å sette en blits i rett vinkel, få kontroll på opptaksvinkelen og la blits, solys og refleksjoner gjøre jobben. En anelse curves i PS og en anelse saturering som gjør at fargene (som ikke er helt metta i D100) kommer til sin rett. Alltså, ikke noe hokus pokus.
Steinulf L.

Takk for svar. Ble litt fascinert av lyset her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu