Et til bilde fra Kosmo, i Valnesfjord, i Fauske kommune. Litt tåke den dagen
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140885} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Janne L.

Jeg er overasket over motivet. Du pleier å ha et øye for gode motiver, men denne gangen ble det litt kjedeligt. Dette er slikt jeg ser ut vinduet mitt. Muligens blir bildet bedre i farger.

Bildet blir veldigt roligt med den fargetonen du har valgt. Men motivet er litt mer dramatisk, med skyer, vind og snøføyk. Det kommer ikke godt nok frem.

Et ordinært bilde fra deg denne gang. Bildet er helt ok, men siden det er du som har tatt det, så hadde jeg større forventninger.
Janne
Torbjørn K.

Imotsetning til Janne, så synes jeg dette var veldig bra. Kjempeflott stemning og dramatikk i bildet. Det som, etter min mening, redder dette bildet er skisporene til høyre. Så de ikke med første øyekast, og det er veldig bra at du må studere bildet litt for å se ''helheten.'' Skisporene skaper også bra dybde i bildet sammen med det lyse feltet rett over tretoppene. Et bilde som gjør seg veldg bra i sort-hvitt. Mulig det er litt pirk, men du kunne kanskje brukt litt dodge-tool på tretoppene helt til høyre? Det som er ekstra bra er at jeg så ganske raskt at det var du som hadde tatt dette bildet, før jeg så navnet ditt under. Har sans for disse dramatiske landskapsbildene dine.

Torbjørn
Avsluttet .

Hei Johan!

Enig med Torbjørn, synes dette er et stemningsfullt og flott bilde. Fin kotrast, og en god komposisjon. La ikke engang merke til skisporet før det ble påpekt, men det er sant at det gir bildet dybde. En anelse støy i skyene, men ikke til den grad at det blir sjenerende.

Anders
Inger Anne Maritsdotter V.

Stille, vakkert og stemningsfullt.
Som et bilde fra ''gamle dager''.
Mvh -iav-
Bjørn H.

Nydelig bilde ...

Det lille vi ser av skispor er fine detaljer for motivet ...

Masser av stemning her..

Syns ikke, bildet er kjedelig...

Mulig snøen og forgrunnen er vel lys ?

Bjørn ;¤
Johan K.

Takker for kommentarer.

Janne: En ærlig sak det. Fint at du sier din ærlige mening

Til de andre: Hyggelig at det falt i smak.

Og Bjørn: Jo, du sier kanskje noe der. Kanskje bittelitt for lys. Skal se nærmere på det :)

Johan
Jan Frode A.

Jeg syntes dette er bra.

Jeg fikk virkelig sansen for det litt slørete partiet på venstresida, som ligger innepakka i tåka. Muligens litt tomt i den store hvite flata i forgrunnen, mens høyresida har disse sporene som lager dybde og drar blikket innover.

Men som sagt, dette likte jeg.

mvh -jfa-
Nina S.

Likte dette godt, den mørke himmelen og den lyse snøen gir en sideeffekt, at bildet er snudd opp ned, liker det. Liker den kritthvite marken, gir en eventyraktig følelse.
Mvh Nina
Hans Jacob H.

En fantastisk himmel du har klart å få frem her, og jeg tror jeg ville sett litt mer av den på bekostning av snøen. Hadde skisporene vært litt tydligere hadde det vært helt topp! Men et bra bilde, absolutt!
mari henrikke v.

Jeg likte bildet, deilig å se noe som ikke er overdrevet. Et Enkelt bilde med god steming. Liker overgangen fra mørkt på ene siden og nesten helt hvitt på andre siden. For meg et godt naturbilde som unngår kisjeene!
Inger-Lise S.

Her trodde jeg at jeg hadde kommentert....
Vel,jeg henger meg på alle godord ovenfor. Jeg syns motivet er flott og blir presentert med en fin stemning. Dramatisk og flott himmel, god komposisjon og bare lekkert:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu