Utstyr
  • Canon D60
  • Canon EF 50mm 1:1,4 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger305
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140941} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Rune L.
Innholdsrikt og flott bilde. Liker måten utsnittet er gjort på. Legger merke til at de loddrette strukturene som er i både venstre og høyre kant går så godt som helt parallellt med bildekantene. Mao har du hatt et passe høyt standpunkt, slik at disse strukturene ikke ble diagonal i forhold til bildekantene. Kula i forgrunnen er et spennende objekt, og bidrar til dybdeinntrykket. Dybdeskarpheten ser veldig god ut. Skyggen i bakgrunn fungerer som en forlengelse av kulas rand. Kombinert med skyggens kant, får bildet en diagonal som strekker seg fra nedre venstre hjørnet og opp mot øvre høyre hjørnet. Bildet har varme fine farger. Skjorta kan synes litt for neonrød, uten at det betyr så mye her.

Et helt topp komponert bilde. Tidspunktet, med tanke på lys og skygge, har altså klaffet svært så bra. Hadde du kanskje gjort noen forhåndsobservasjoner i forhold til sol og klokkeslett?

Mvh
R
Dag T.
Jeg synes dete blir for mye rot her, og den røde damen trekker til seg så mye oppmerksomhet at det mer blir et bilde av henne enn av arkitekturen. Mitt forslag blir et lavere standpunkt slik at du får med halvkulen i forgrunnen omtrent som nå, og bare buen oppe. Da slipper du kjettingene, damen og kollisjonen med den grønne formen i midten.
Avsluttet .
Jeg er nok mest enig med Dag her. Kjettingene er litt forstyrrende, og dama veldig ''tiltrekkende''.

Jeg liker veldig godt motivet, spesielt med skyggen inni buen som passer så fint til kula i forgrunnen. De lyse partiene er kanskje litt for lyse.
Frank K.
Takker for kritikk!

Må si meg enig i, og erkjenner mer og mer at det er for mange ting med på bildet. For min del går blikket mer på kula og hvordan den står i forhold til uthulningen i bygget bak, men forstår godt at blikket kan trekkes både hit og dit.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu