• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-05-31 18:47:39
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger519
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jostein M.
Joda Kjetil, Bildet tiltaler meg det. Dybden er der.Føler bilde heller litt mot høyre men tror det er et komposatorisk fenomen :-).
Absolutt severdig dett.
Mvh
Jostein
Trond H.
Hmmm, har litt problem med dette bildet.... Ikkje fordi det er uskarpt, ei heller med komposisjon eller innhold. Det er vel heller måten det er uskarpt på.

Biletet er på ein måte prega av digital støy som eg tykkjer øydelegg, som for min del overskygger det uttrykket eg prøver å lese av dei virkemidla du har brukt.

Uskarpt eller kornete, gjerne for meg, men på denne måten får eg berre litt guffen smak i munnen av det, sorry...

MVH TH
Bjørn H.
Hei hei Ketil -

Njaaa..er litt usikker på dette !

Et litt vanskelig bilde å kommentere. Skjønner jo at du er ute etter et utrykk, og at du bevisst har brukt en teknikk for å få et ønsket resultat. Så her er ingen tilfeldigheter-

Vet bare ikke om bildet når meg helt.

Liker oppbygningen og komposisjonen, med linjeføringene inn mot menneskene ...

To av dem virker til å ha kontakt, mens den ene ser ut til å stå litt alene ...

Kanskje noe av hemmeligheten ligger der ?? :))

Ellers virker bilde litt grøtete i strukturen, noe som syns ekstra godt på takflatene.

Tja...men det ser du vel selv også, og det er også kanskje underordnet budskapet, eller ??

Kunne vært fint etterhvert å høre hva du selv sier om dette ? :-

Ha en finfin kveld -

Bjørn ;¤



Ketil K.
Sånne bilder tar man bare ikke! Er glad for at dere er ærlige. Jeg har fått tommel ned for tilsvarende dårlig struktur/støy på et annet bilde tidligere se bilde nr. 77159.


For meg handler dette bilde om distanse.


Min intensjon er at de forskjellige forholdene i bildet skal gi en kommunikasjon av distanse – i selve den utydelige gjengivelsen, i avstandene og oppbygningen i bildet, samt i forholdet mellom personene.

Ser forresten du er inne på en del av dette Bjørn.
Erlend M.
Fungerer ikke for meg.. Må finnes bedre måter å formidle 'distanse' på enn forringing av den tekniske kvaliteten. :/ Hadde ennå noe i forgrunnen vært skarpt men resten utydeliggjort av blendervalg eller korn så..
Ketil K.
Jeg er ikke ute etter noe estetisk her, men tar tilbakemeldingene, For meg selv fungerer bildet, jeg henger meg ikke opp i det dere ser som så dårlig at det ødelegger hele bildet. Alle vesentlige forhold er tilstrekkelig tydelige for min del, og at noe skal være skarpt i forgrunnen har ingen hensikt, så lenge virkningen av avstand er inntakt. Tvert i mot går det uskarpe for meg over i en følelse av noe uforløst, som gir grunnlag for distansen. Men da har vi forskjellig opplevelse og smak.

Men et bilde som må forklares er som tidligere et dårlig bilde...

Arne S.
Godt eksempel på at det er lett å bli ''blind'' når det gjelder egne bilder. Man vil så mye og blir usikker på om det fungerer. Motivet og komposisjonen her funger som bare det. Men jeg er enig med flere andre om at teknikken (den blurete uskarpheten) forstyrrer helheten.

Mulig dette bildet kunne egne seg for speilvending. Da møter blikket personene først i stedet for veggen. Jeg synes også den ovale lampen over personene tar vel mye oppmerksomhet.
Ketil K.

Takker for meget konstruktive kommentarer.

Grøtete bluring, speilvending og forstyrrende lampe er notert.

Det er øynene man først blir blind på...

Selvkritikk er ofte ikke god kritikk, derfor er fdno et godt sted å få prøvet ut det man holder på med. Men det er jo feigt å ikke prøve da.. Her er tilbakemeldingene så unisone og entydige at det er enkelt å revurdere egen oppfatning.
Odd Tore S.
Uskarpe mennesker i enden av en ikke for lang korridor med vertikale linjer.
Prøver å få en forståelse av hensikten med bildet ditt uten å lese kommentarer med eventuell bruksanvisning.
Oppfatter damen som engasjert gestikulerende, mens de to andre ser heller interesseløse ut, litt sidrumpa i omrisset. Kommer forklarelsens lys ut av den store lampa over dem? Hvorfor er kamerastandpunktet så lavt, minsker inntrykket av avstand uten å gi opphav til ovenfra-og-ned følelse pga lang avstand til menneskene?
Uskarpheten og den lurvete strukturen i bildet gjør at man må gjøre seg tankene selv. Opplagt en utfordring, men hvor interessant er utfordringen? Lenger enn dette kom ikke jeg i løpet av fortæringen av luncheplet.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu