Oppdragelse
Dette er Ninja og hennes ni uker gammel valp. Når han biter Mamma i øret eller andre steder, pleier hun å putte snuten hans i munnen for å få han til å stoppe. Det pleier å virke.
Jeg syntes det er et bra øyeblikksbilde.
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBakgrunnen var svært rotete, så jeg la en hvit bakgrunn for hånd i Photoshop for et renere uttrykk.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141189} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Stine Merete F.

Hei! Dette bildet likte jeg, et godt situasjonsbilde av en hundemors oppdragelse av valpen. Fint at det er i sorthvitt. Jeg liker best bilder av hunder uten halsbåndet på, men det er vel en smaksak.
Mvh Stine
Åse H.

'Stakkar liten!'' var det første jeg tenkte da jeg så dette på skjermen! Men de må jo tidlig krøkes. Får en liten følelse av at bildet er manipulert når man ser overgangen mellom pels og bakgrunn hos den voksne hunden. Å skulle maske ut en hund med full pels er veeldig vanskelig, ettersom det er fullt av småhår som stikker ut overalt. Ettersom hundene ellers er så skarpe, skulle de kanskje ikke ha så softe kanter. Men du har fanget et flott øyeblikk, god skildring av et hundeliv!

-Åse
Benedicte T.

Hei Stine Merete. Jeg er enig med at det er finere med uten halsbånd, men i øyeblikket dette skjedde hadde jeg ikke anledning til å ta det av. Jeg får huske på dette senere, så kanskje jeg får et lignede bilde uten halsbånd.

Åse, bakgrunnen var veldig rotete på det orginale bildet, derfor la jeg inn en hvit bakgrunn i Photoshop for hånd. Det er vanskelig, så det ble ikke helt perfekt. Likevel foretrekker jeg den over den opprinnelse bakgrunnen, som var mindre bra.

Takk for kommentarer. :)
Joacim A.

Liker utrykket til de to hundene veldig godt. Du kan se det på moren at hun ikke ønsker å skade valpen, bare sette den på plass. Og utrykket til valpen minner om et barn som venter på at skjennepreken skal ta slutt, slik at han/hun kan løpe av gårde for å gjøre nye rampestreker. Flott fanget!

Vi har hatt mange hunder i familien opp gjennom årene, men en slik oppdragelsesmetode har jeg ikke vært borti før. Men det er jo det artige med hunder, ingen er like. :)
Marte S.

hei hei
festlig bilde detta her.
to kjempesøte hunder i ein veldig morsom situsajon.
synd at hundane blei så ''mjuke'' i kantane mot bakgrunnen, får det til å sjå mindre ''virkelig ut''
mvh marte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu