Lille speil...
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger362
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141394} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan O Ø.
Hei alle sammen. Er det ingen som gidder å kommentere? VÆR SÅ SNILL.
Mvh Jan O.
Hans Jacob H.
Jeg synes nedre del av bildet er spennende med fine farger, men den diffuse speilkanten (er det vel) ødelegger nok dessverre mye av inntrykket synes jeg. Men ideèn kan absolutt være god, kanskje litt lengre avstand fra speilet hadde gjort seg. Motivet har i alle fall potensial nok.

PS: Kan kanskje funke bedre å vri bildet 180 grader? Slik at de mer gjenkjennbare elementene kommer ''riktig'' vei.
Odd Tore S.
Thumnailen gir ikke mye å forholde seg til når det gjelder bildet ditt. Det er kanskje derfor det har fått så få ''napp''?
I full størrelse er det tydelig hva det der, panoramarute fra midten av 50-tallet og litt ut på 60-tallet. Dette er jo en veldig tidskarakteristisk designdetalj, men jeg synes ikke at det typiske har kommet så godt frem med denne presentasjonsmetoden. Ved å flippe vertikalt ble bildet enklere å forholde seg til.
Slike speilinger kan nok være interessante, men i dette tilfellet synes jeg at den rett og slett ødelegger det interessante i linjespillet i denne konstruksjonen, som var både typisk og meget stylingbevisst.
Hovedårsaken til dette er kanskje først og fremst bruddet i linjene mellom virkelig og speiling, både det at linjene er forsatt, og at de er brutt av speilflaten.
Jeg tror at det ville blitt mer interessant om du hadde tatt med litt mer av ruten i høyden, brukt en ''usynlig'' overgang mellom virkelig og speiling, og siktet deg inn slik at nedre del av en vertikal (krom)detalj hadde vært eksakt midt i søkeren, og kameraet sto normalt på (vertikal)planet gjennom denne.
Odd Tore
Jan O Ø.
Hei og takk for hjelpa. HJH: Speilingen er i panseret på en bil ved siden av den på bildet. En bulk i panseret hadde laget en liten vanndam som ga et fint speilbilde. Ved å snu bildet 180 grader blir det ikke noe speilbilde lenger. OTS: Takk for fyldig kommentar med interesante opplysninger ang. objektet.
Mvh Jan O.
Jan O Ø.
Hei igjen. Glemte å si at uskarp stripe i midten av bildet er panser/topp av skjerm på bilen med speilbilde.
Mvh Jan O.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu