Her oser det av varme!
Ojojoj hvor hærlig det er å være ute klokken 02 om natten i et slikt vær, det er medisin for kroppen det. Når det i tillegg yrer av Tærne, Erfugl, Sel, Nise og andre dyr rundt deg samtidig som trafikken står stille, da må man bare nyte tiden maksimalt. Dette er siste bildet jeg tok før jeg dro hjem og jeg er svært godt fornøyd med det selv! Jeg ''stresset'' opp et Erfuglpar på tur ned i fjæra, men de kom tilbake etterhvert når jeg ble stående i ro en stund. I tillegg fløy det Tærner forbi nesten hele tiden så det var bare å vente på til den fløy inn i ''ruta'' og skyte i vei!
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 24-70 f/2,8 L USM
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeDigital ISO 100, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger631
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tone B.

Det så ikke så idyllisk ut her på vestlandet kl 02 i natt! Blir unektelig noe misunnelig her jeg sitter og betrakter dette flotte bildet.

Fin komposisjon med tangen i forgrunn og fjellene i bakgrunn som skaper fin dybde. Fint med tærna som flyr inn i bildet (perfekt hadde det vært om den hadde vært litt lenger nede). Fine varme fargetoner som skaper en god stemning i bildet. Imidlertid synes jeg sollyset på fjellene bak ble litt vel gult? Men kanskje bare slik det er? Vakkert stemningsfullt bilde er det iallefall som jeg synes du har god grunn til å være fornøyd med!

mvh Tone
Torgeir S.

Takk for utfyldig kommentar Tone. Personlig så synes jeg ikke Tærna er galt plassert da den ofte ligger og hovrer litt høyt oppe, dessuten hadde jeg litt lite kontroll over den. Med Ærfuglene fikk jeg ventet til de var fint plassert i snittet og jeg syntes det var viktigere her, at Tærna kom flyvende inn i motivet ble en ekstrabonus og jeg synes bildet ble greit ballansert med den så høyt oppe. Her er tross alt så mange andre ''blikkfang'' for øynene i bildet!

Mvh. Torgeir

Finn W.

Bare herlig. Nok et bevis på hvor viktig lyset er. Skarpt,fin komp.og mange detaljer uten at det ble rotete.

Mvh Finn.
Avsluttet .

Hei !

Dette bildet er ''balsam'' for sjelen ! PUNKTUM !!
Jeg for min del kunne godt ha klart meg uten
den Tærna som jeg synes virket forstyrrendes,
men det er bare flisespikkeri og smak, for bildet
er som sagt toppers !!!
VH Freddy Wang
Ina W.

Ja, dette var vakkert! klare farger flott motiv. Bra at fuglene plasserte seg så fint, ja;)
Helge A.

En flott komposisjon og en vellykket rød ,varm farge i bildet. Jeg synes terna både skaper liv i bildet, og er høyt og riktig plasert i forhold til ærfuglene

HAa
Rune T.

Bildet er spennende og interessant. Men får en følelse her igjen at det blir litt for mye av alt.... :)
Litt mye farger, litt mye fugl på de rette plassene - samtidig! Blir nesten for mye for en enkel utvandret sørlending...
Mvh
Rune
Jan-Eilert P.

Meget bra, men ville senket fargetemperaturen noe. Det ser litt mye ut i forhold til skyggene på bildet.
Inger Hilde F.

Lekkert! Ser varmt og idyllisk ut. Må si du har velvillige modeller (de tre fuglene er jo helt perfekt plassert etter min mening). Liker lyset og fargetonene godt. Ville ha cropet litt nederst i bildet, sånn ca opp til den lille ''lysningen'' i venstre hjørnet. -Men det er bare pirk..

mvh Inger Hilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu