Nystelt
Har alltid irritert meg over vindu i bakkant. (men med dagens teknologi toner vi ned dette).



Utstyr
  • OLYMPUS OM1
  • OLYMPUS 50
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.2
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeIlford 100
  • Nei
  • AnnetFrihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tom E.

Ettersom teknologien er så bra så
kanskje du skulle kvitte deg med hele
vinduet istedet ?
Hilsen en stor tilhenger av digital
bildebehandling.
Ketil H.

En kan og har kunnet tone ned elementer i et fotografi i over 160 år. Digital fotografi har tilført de som ikke kan håndverket en enkel måte å pludre rundt med bilder. Det er jo fint det, men det som forblir det viktigeste er bildeforståelse. Evnen til å se og kommunisere det en vil andre skal se, og forstå.

Selvfølgelig gjør det saker og ting enklere for visse yrkesgrupper med digitatl bildebehandlig, men det spørs nok om ikke framtidens fotografer vet svært lite om fotografi som det fremstår nå. Når mange flyr rundt med et digital kamera og et bildebehandlingsprogram til å ordne opp i alt de ikke klarer og få til under eksponeringen.

Bilde synes jeg var litt grått, trist og tamt. Det var jo et søtt motiv, som er gjerne tar av barna sine. Jeg ville nok også tatt med hele stortåa. Men, en kan kanskje lage resten i et digitalt bildebehandlingsprogam.
Frøydis A.

Jeg syns ikke vinduet gjorde så mye jeg.. Har noen lagt merke til uttrykket i øynene til babyen? Kjempeherlig!! Og øynene har MYE å si når det gjelder bilder av barn (og mennesker generelt) Syns nå jeg iallefall!! Mye mer å si enn all slags teknikker, om de er nye eller gamle.. HERLIG BABY_BILDE!
Harald H.

Frøydis
Teksten til bilde ble lagt inn for å få i gang en diskusjon om det er det teknisk perfekte, eller komposisjon / lyssetting som teller. Når en jobber med barn (babyer), kan man ikke forlange at de skal posere slik vi ønsker. Jeg har jobbet (eksperimentert) i mørkerom i mange år, og tror jeg har hvert innom det meste..Så på ''gamlemåten'', eller nå digitalt kan små ting ordnes. Du har rette teften når det gjelder hva som må(bør)fokuseres på - øyner. Min erfaring er om du tar bilder inne: Bruk innfallende lys fra vinduer (helst med sprosser)!

Harald :)
Avsluttet .

joda, det er et herlig utrykk i ansiktet, og øynene. Det er søtt mked litt slev, og denne ungen, har som de fleste andre unger på samme alder en lubben og muk kropp. men bilde er jo ikke noe å skryte av. Komp. messig er det etter min mening ''feil'' å ha vinduet bak hodet, ta det vekk! enten du gjør det i møtkerommet eller på dataen, eller ta det forann. nå tar det all oppmerksomheten. ellers er bilde dårlig lyssatt, vindu er en vakker lyskilde og en kan få mye bra der, men jeg likte ikke den mørke stripen på nesen, dessuten var det for mye, og for svart det andre en ser av hodet. Kroppen er jo bare en stor grå masse, ÆSJ!!. mitt råd. prøv igjenn.
Harald H.

Eirik Aas
Vinduet bak er ikke lyskilden.
Dette trodde jeg du ville se.
Jeg har ikke for vane å skryte av bilder jeg har tatt. Negativ omtale er som regel bedre en positiv omtale.. det bringer deg videre......

Harald :)

Fridgeir W.

Et flott barnebilde. Dette med vinduet ser ikke jeg på som noe stort problem. Ton det ned om det terger sinnet, for først og fremst er det irriterende når en ''lar'' seg irritere, som f.eks. kappingen av tåen nå begynner å irritere meg. Du har med et flott blikk. At ungen sikler betyr at han er opptatt av noe spennende. Godt og flott:)
Avsluttet .

jeg ser at ikke du har brukt vinduet bak som lyskilde, men jeg mener en bør se i søkeren og komponere riktig før en trykker ned utløseren og ikke komponere i etterkant på en datamaskin. enig i at nen. kritikk er bedre enn positiv kritikk. jobb mer med denne ungen, og du vil nok få mange bilder som er mye bedre. synes det blir litt mye kropp med litt for lite spenning i lyset.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu