Morgengry
Bildet inngår i albumet Toscana mai 2005 - Skisser fra Toscana.
Noen klisjeer og noen med et forhåpentligvis mer personlig preg.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-13 16:49:55
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger374
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_142842} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Vegard L.

Stemningsfullt lys. Rene openbaringen!. Fint.
Mvh Vegard
Nils G.

Hei Steinulf.
Flott morgenstemning fra Toscana. Jeg synes nok at landskapet er litt for mørkt og innholdsløst. Fint at du har fått noe lys på muren i forgrunnen.
Nils
Torbjørn K.

Flotte og diffuse farger i himmelen, men jeg synes nedre halvdel av bildet blir alt for mørk. Hadde du brukt et gradert gråfilter her, hadde dette bildet blitt en del bedre. Det eneste jeg har å forholde meg i dette bildet, er himmelen, horisonten og noen tretopper som stikker opp. Det synes jeg ikke lever opp til andre bilder jeg har sett av deg.
Fred S.

Må være balsam for sjelen og sitte i fred og ro og skue ut over et slikt landskap. Utsikten minner meg litt om den du finner i innledningsscenen i storfilmen ''Kingdom of Heaven'', forresten.
Om du skal ha med nåletrærne t.h. er vel en diskusjonssak; selv er jeg ikke sikker på om jeg liker dem. Ville også ha kuttet nederst for å få vekk fliken av vei som synes under muren.

vh fred
Stine J.

Flott og stemningsfullt bilde. :-) Nederste del av bildet er litt i mørkeste laget og kunne med fordel vært lysnet litt. Ellers enig med kutteforslagene til Fred.

mvh Stine
Jan Frode A.

Jeg er usikker på om landskapet er i mørkeste laget. Egentlig tror jeg ikke det; føler mere at det er korrekt i et slikt tidlig morgenlys.

Stemningen er i alle fall vakker, en viirkelig fin utsikt og et flott landskap som hviler under himmelen.

Enig med veien under muren, ellers syntes jeg virkelig dette ble lekkert.

mvh Jan Frode
Janne L.

Så vakkert. Jeg likte bildet slik det er. Muren helt nederst er lysere enn resten av landskapet så det er nok noe lys fra huset jeg forestiller meg du er i. Dette er kanskje et bildet som betyr mye for deg. Jeg antar at det er utsikten fra hotellet, ellers er du en morgenfugl.
Nå er det 6 dager til jeg reiser til Italia. Og jeg kan bare drømme om å få slik fin utsikt fra mitt hotell vindu. Men jeg sover vel på den tiden dette bildet er tatt.
Janne
Avsluttet .

Hei på deg

Morgengry eller ''Madrugada'' som det også kalles. Det er en ting som slår meg her. Du har fått til en utrolig dybde i bildet på tross av horisontens plassering. Man kan jo bare forestille seg dybde hvis horisonten var plassert enda høyere i bildeflaten.

Må ha vært en flott opplevelse å se dette landskapet i slikt lys.

Likte det godt jeg, selv om lyset i solen ble meget sterkt så ville det jo nærmest være umulig å dempe dette lyset uten at landskapet ble forringet (for mørkt).

Dette ble fint Steinulf !

Svenn
Odd Eirik S.

Dette var et likandes bilde. V1 ble litt i mørkeste laget. Likte lyset i v2 mye bedre. Er det ettermiddag/kveld eller morgenstemning vi har i bildet?
Vil nok driste meg til å foreslå et kutt i toppen 2-3mm over pinjetreet. Synes det ble litt for mye himmel. Har hørt mye flott om Toscana og det viser du jo med bildet at det er. Kan jo se ut til at du har tenkt på en serie fra dette området og dette er i såfall en verdig start på den.

mvh
OddES
Bjørn H.

V2 er klart best ...

Her fikk du frem en adskillig bedre detaljering i landskapet, noe som var avgjørende for opplevelsen-

Litt utbrente partier på himmelen .

Lurer faktisk på om jeg vill beveget meg lenger utpå kanten, droppet trærne og jobbet kun med landskapet utover,selvom trærne er typiske for området.

Men hvis du absolutt ville hatt med trærrne haddde jeg tatt med 2 stk, og, prøvd å hente noe mer tegning og farge ut av de.

En finfin stemningsrapport er det uansett Steinulf -

Bjørn ;¤
Avsluttet .

Enig med Bjørn!
V2 ble klart best i mine øyne også. Flott bilde.

MvhJRH
Avsluttet .

Storslaget vackert landskap med djup och rymd. Vackra nyaner och välexponerat för en gryningsbild. Detta gillar jag gott!
Mvh
Elisabeth
Marion N.

Eg likar V2 best. Syns landskapet var så flott og det kjem best fram i denne versjonen. Eg skjønar at du vil ha med pinjetreet, men eg har faktisk lyst å sjå ein variant av V2 der du kuttar både i bunn og til høgre slik at berre landskapet og soloppgangen er att.....

Mvh Marion
Inger Hilde F.

Lekkert lys!
-Likte nok best v2.
Flott landskap og fin morgenstemning du formidler her.

mvh Inger Hilde
Odd Tore S.

Da jeg så dette første gangen, visste jeg ikke helt hva jeg burde si. Mye fin stemning, men samtidig mer som var vel mørkt og litt loddent, litt problemer med murkanten.
Så har du selv med v2 ordnet opp i det hele, her synes jeg det hele stemmer bra! Rekkverket og pinjen kan diskuteres, det kan jo det meste, men er ikke noe problem for meg.
Odd Tore
Roger K.

Hei hei, Steinulf!
Morgen eller kveldssola du viser her? Kan tenke meg du likte deg på terrassen i et slik stemning. Du formidler stemningen godt og en får følelsen av å være der. Helt enig i din forandring i bunn, men tror du lysnet det litt mye i mellomtonene. Egentlig bare en smak sak eller skjermvisningen. Hvilken lukker og blender har du brukt her?

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu