May Britt
Utstyr
  • Nikon F-70
  • Nikkor
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger1210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Carsten A.

Pent lys og ellers pent gjort - med et fint fanget direkte blikk og litt utfordrende positur. Men jeg er ikke 100% begeistret over bakgrunnen, med en bred og en smal mørk stripe som jeg gjerne kunne vært uten. Litt påfallende at dette kommer så tydelig fram med denne brennvidden og såpass åpen blender. Uansett, bra bilde!
MVH CA
Avsluttet .

Enig med CA, bortsett fra at jeg tror jeg likte bakgrunnen (inkl. stripene). Lager litt ''liv'' i bildet.
Men som CA: Uansett, bra bilde!!
mvh/MR
Arve k.

Meget bra bilde Heidi !!!

Modelen er penere uten disse solbrilene,det er min mening. Men det er også en smaksak.


AK.
Ole Erik B.

Jeg må si meg uenig med kommentarene før meg.Jeg synes modellen ser stiv og utilpass ut,som om hun spør:er det slik du vil jeg skal stå? Det andre tettere portrettet av May Britt synes jeg er veldig mye bedre.
Mvh Ole Erik
Heidi-Beate L.

Takk for komentarene. Egentlig så er jeg veldig stolt over at jeg har tatt fargebilde. May Britt skulle egentlig bare ha S/H bilder, men jeg tok heldigvis med et ekstra kamera med fargefilm. Jeg trenger treningen på fargebilder. H-BS
Svend Y.

Meget bra bilde, burde kanskje vært lettet opp ørlitegrann med en blitz eller helst en reflektor og den mørke, brede stripen er muligens noe forstyrrende særlig siden den ligger så tett opptil modellen.
Erlend P.

Hvorfor er hun på vei til å ta av seg buksa?
Jeg forstår ikke helt situasjonen...
Heidi-Beate L.

Hun måtte skifte klær under fotograferingen og da dukket dette motivet opp, tro det eller ei men hun stod akkurat sånn for å ta på seg buksa da jeg måtte stoppe bevegelsen hennes for å få ta dette bildet. Har lagt merke til at hvis jeg studerer kundene mine når jeg har kamera nede så finner jeg motiv som de selv lager siden de da er helt naturlig. Så på dette bildet Erlend så holder hun på å ha på seg buksa. H-BS
Haje Jan K.

Åh hei :) Øynene mine ble fanget av blikket hennes - det tok meg litt tid før jeg så at hun var i ferd med å kle på (av) seg. Liker det meget godt!
Ronny Manuel D.

bra bilde, modellen har en kjempe nydelig kropp, men er litt stiv i blikket(mener jeg)Tøft!
maria y.

stilig bilde. synest kanskje hun ser litt stiv ut. ser ikke ut som hun slapper av. ellers et tøft bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu