Spanish Steps
Rome
Utstyr
  • 20d
  • 50mm 1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143141} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kjetil H.

Utsøkt. Et forslitt turistmotiv har du her sett med nye øyne, og laget en kreativ vri ved hjelp av standpunkt, blender, utsnitt og gråtoner.

Innholdsmessig er det interessant både i sammenheng med motivets berømmelse, men det kan også stå på egne estetiske ben uten denne referansen.

Jeg er usikker på høylysene i forgrunnen. Man blir litt blendet, men det er mulig det er tilsiktet. Personlig ville jeg tonet det ned slik at oppmerksomheten får lettere tilgang innover i bildet.

mvh
Kjetil
Kai Frode G.

Jeg liker både idè og bilde. Jeg kunne dermot ha foretrukket at trappen ikke var riktig så skarp i midten på bildet, spesielt siden benene til damen er uskarpe. Det er forsåvidt helt greit, men det skurret litt hos meg med det relativt skarpe og blanke trinnet. Skoene er en fulltreffer!

Igjen et fin vinkling på bildet ditt. Pass bare på at damene som kommer ned trappa ikke tror du tar upskirt bilder....
Kim Daniel A.

Takk Kai og Kjetil,

Enig med hoylyset, skulle sett om jeg kunne ha gjort noe med det i ettertid. Med tanke paa fokus saa burde det kanskje ha suttet ved bena til dama, kanskje noe av mystikken hadde forsvunnet da?

takk igjen,
kimd
Daniel M.

Det var da voldsomt så du farter for tiden ;-)

Dette må jeg si var en temmelig kreativ og vellykket vri du.

Er enig i at høylysene til fordel kan dempes en smule, men ellers fungerer jo alt meget bra.

Utsnittet og fokusbruk fungerer jo utmerket og det er jo nesten ingenting som passer bedre inn her enn en sånn elegant Italiensk fashion dame(det er ihvertfall det inntrykket jeg får og det passer så meget godt til locationen og selve bildet), så dette var bra Kim.

-Daniel-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu