dress
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143181} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Øystein V.

Hei!

Liker forskjellen mellom rød og gul kjole og det at den ene personen er halveis fremovervendt, mens den andre står med ryggen til oss. Synes likevel at greinene i forkant på det høyre bildet forstyrrer såpass at det ellers blir liten sammenheng mellom de to bildene.

Synes montasjen skaper følelser som fortvilelse (det til venstre) og frustrasjon (høyre).

Totalt sett synes jeg det er bra gjennomført slik som det er, men ville kanskje ha gjort det litt annerledes selv (kommentert ovenfor). Synes kanskje rammen er litt i tykkeste laget også.

Mvh
Øystein
Terje V.

Hey sista'!:)

går bra med meg vettu;) sliter litt med examensforberedelser da (har examen kl havl 1 i morgen:-/) men men...

artig montasje dette! Liker kontrastene mellom bildene. Det til høyre var en anelse skummelt faktisk:P

Artig at du legger ut bilder igjen vettu;) Hvordan går det med deg da? gleder meg til du kommer hjem!
PS! Nyalbumet til Foo Fighters er kjempebra!:)
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg er enig med Øystein. Jeg får ikke nok informasjon fra det høyre bildet, siden det er så mansge kvister som dekker til. Synes også at det er lite sammmenheng mellom bildene. Jeg skjønner ikke helt tanken bak.

vh ingebjørg
Armitage S.

Hei Margot! Hvordan går det i Skage(?)? Jeg er ikke enig i Ingeburger eller Øystein, det er jo kvistene som skaper mystikk og som gjøre spennananass. Er kvistebilde tatt med Holga'n? Fargene er så sinnsykt kule i kvistebildet og jeg liker posen og det at hun er plassert nederst i bildet skikkelig godt! Ville kanksje likt det best alene, uten det til venstre, men så liker jeg det til venstre også! Det minner meg veldig om Magnus (?) Unnar og det er jo et bra kompliment!!
Jeg jobber å sliter i sommer, HVER dag fra dagen etter jeg kom hjem til noen dager før jeg drar til Falmth.. måtte klage litt. Håper du hare bra! Vi sees om en stunj! Forresten sjekk ut internett sida mi www.henriklindal.com og gi meg og andreas støtte på aharvik.deviantart.com og henriklj.deviantart.com (hvis du ikke har no bedre å gjøre da!) Oj dette ble nesten en mail. HAHAHAHAHAHAHAH! Cheese, Henrico del Toro
Mikkel C.

Høyre delen er fantastisk, men det til venstre ble litt for simpelt.
Men det til høyre var virkelig nydelig. Fantastiske farger.

M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu