Småbyidyll - Montefollonico, ved enden av en blindvei
Bildet inngår i albumet Toscana mai 2005 - Skisser fra Toscana.
Noen klisjeer og noen med et forhåpentligvis mer personlig preg.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24mm 1:4G ED DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143237} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Stine J.

Fint miljøbilde som viser de gamle trange smugene og naturen i bakgrunnen i kontrast til den moderne bilen. Gode farger, litt hardt lys.

mvh Stine
Øystein V.

Liker dette. Du kommer ganske tett innpå her og du viser mye av bybildet. Det overrasker meg enda at de kjører bil i så trange smug :)

Mvh
Øystein
Avsluttet .

Mange og karakteristiske detaljer å studere her. Min smak tilsier at den moderne sterkt fargede bilen og hun dama der fremme blir litt malplasserte midt inne blandt denne gamle særegne arkitekturen. De stenger også for det som muligens kunne skapt litt utsikt og dybde innover mot bakgrunn/horisont. Men en ok reisedokumentasjon er det jo utvilsomt.
Knut L.

Hei Steinulf.

Fin reisedokumentasjon - du har fint fanget miljø/stemning og arkitektur i en liten italiensk landsby - sannsynligvis i siestatiden. Den store tystnaden og forvirret bilturist med bråstopp på veien. - :-) - Det er ikke så enkelt å få med detaljer i skyggen uten at det går utover overeksponering av solsiden i det harde sollyset midt på dage. Men her har du lykkes i et godt komponert bilde.

mvh
Knut
Kai Frode G.

Som nevnt er det litt kontraster i dette bildet. Bilen passer jo ikke spesielt godt inn, men det kanskje den som gjør bildet også. Ellers ble jeg litt betatt av de fine veggene.
Venche J.

Flott reisedokumentar fra deg Steinulf. Jeg liker kontrasten du viser: Gamle hus - ny bil. Flotte farger og fin dybde.
Er bare innom en snartur og klarte ikke å dy meg. Hatt ENORMT mye å gjøre de siste to månedene og har knapt vært innom dotten. :)

Wenche.
Bjørn H.

Koselig reiseskildringsbilde :))

Får lyst å pakke NÅÅÅ -

Toscana er topp ...

Bjørn ;¤

Hans Jacob H.

Fin reisedokumentar. Litt hardt lys er nevnt, og bilen som kanskje ikke passer helt inn. På en annen side viser den jo at det er et bilde up to date.
Da synes jeg damen og blikkretningen hennes er mer forstyrrende.
Her er det jo også et hav av detaljer som jeg håper du har utnyttet på andre bilder...
Per Ove H.

Likte også godt dette bildet. Særlig farvespillet i skyggeveggene til venstre er veldig bra gjengitt.

Mvh
POH
Heidi Anita R.

Veldig god dybdeskarphet som drar deg inn i bildet. På vegen passerer man murvegger, krukker med blomster, en turist og ny bil. Fra gammelt til nytt! Synes bildet er veldig sjarmerende!

:=)
Avsluttet .

Flott reisedokumentasjon for en som liker Italia, noe jeg absolutt gjør. De små landsbyene med de trange gatene som vist her, er fasinerende.

MvhJRH
Avsluttet .

Deilig miljøbilde fra dette stedet. Jeg vil også fremheve fremheve de fine detaljene i skyggeveggen til venstre for gata, i likhet med Per Ove.

Ååååååå.......jeg vil dit jeg også !

Svenn
Judit W.

I like your picture ... but I would have waited with the shooting until the car and the young woman get out of the street.

Judit :)
Inger Hilde F.

Dette likte jeg veldig godt. Gammeldags og koselig og ''up to date'', alt på en gang. Syns du har komponert dette riktig godt.
Veldig bra!!!

mvh Inger Hilde
Nikolai E.

Good shot, and nicely composed. But i agree with Julie, you should have moved the car and the woman :) In my opinion they are disturbing this scenery.
Avsluttet .

He, he, så er det bare å rygge ut...
Artig beskrivelse av en kinkig situasjon, men sånt hender jo alle andre, men ikke ...!

Bilde uten bil og dame HADDE VÆRT EN HELT ANNEN STORY

Mvh
ARVE
Ketil K.

Maleriske stenbygninger som gjør at man forstår at dette er et trivelig sted. Bilen og utsikten mot det grønne gir kontrast og dybde i bildet. Synd det er så hardt lys, ville prøvet å fått tatt bilde av et slikt motiv tidlig om morgenen eller om kvelden.
Roger K.

Hei Steinulf!
Flott bilde av en eldre bebyggelse. Nå er ikke jeg sikker, men det virker som brostenen er lagt i nyere dato i en eldre bygård. Her er det trangt om plassen. Klesvasken henger på veggen og blomsterhagen er noen få krukker plassert på en planke. Det noe harde lyset og bilen er nevnt noe jeg er enig i. Likte det her og et godt fortellende bilde.

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu