Utsikt fra Lofotfjellene I
Med et nydelig sommervær for tiden er det flott med en liten fjelltur. Rask oppvarming fra godvær skaper en del dis i kveldsluften siden det ligger ganske mye sne i fjellene enda. Kveldståka har heldigvis uteblitt til nå da, men denne kvelden hang det litt tunge skyer over Lofoten.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17 (25)mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeRaw Iso 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143345} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Finn W.

Fin malerisk stemning med god dybde. Kunne det vært kuttet litt nede?

Mbh Finn
Daniel M.

Naturen taler jo for seg selv, men du har så absolutt gjort en fin jobb du også.

Flott stemning og god dybde ja. Er enig i at du kunne gjort et lite kutt nede med hell.

-Daniel-
Steinulf L.

Fin komp. Litt av en klatretur for å få til dette! Det er vel disen i luften som gjør at det ikke er knivskarpt innover. Fint bilde.
Trygve S. A.

Bra dette ja. Et par cm mindre nede hadde ikke gjordt noe. Lurer på om et polaroidfilter kunne brakt havbunnen enda mer fram?
Roger K.

Hei og takker for kommentarene! Kjekt at oversikt og en fjelltur faller i smak. Her gjør nok disen sitt Steinulf. Har gjort noen tidligere bilder av slikt fotovær og var ike helt fornøyd med skarpheten innover i bilde. La spessielt merke til dette denne gangen hva øyet ser og er identisk med hva kamera forteller. Et kutt i bunn er sikker ikke dumt for å trekke fjellene litt nærmere. Får ta en tur på bilde senere og se om jeg legger ut en annen versjon.

..Roger..
Inger Anne Maritsdotter V.

Ja mitt førsteinntrykk var også at det ikke var helt skarpt innover i bildet, noe som disen har skylda for, men det kledde bildet også, bildet fikk en malerisk effekt som eg likte.
Fin dybde i kompet og vakkert som et maleri;-)

Ha en fin dag!

Mvh -iav-
Vegard L.

Flott bilde med mange elementer. Ser ut til at du har brukt shadow/highlight?. Gir litt glorie rundt fjellene i horisonten. Severdig bilde.
Mvh Vegard
Kurt S.

Hei,hei Roger.
Ja nå gjelder det å nyte og benytte godværet vi har.
Sikkert en flott tur dette. Luftig iallefall.
Kan godt være med på et lite kutt i bunn, 1,5-2cm, uten at det har noen avgjørende betydning for bildet.
Synes også bildet fikk et malerisk preg, noe som gjorde seg godt.
Fin dybde med fjellene som overlapper hverandre i bakgrunnen.
Balansen i bildet fungerer også godt synes jeg.
Et flott utsnitt av Lofotens vakre fjellverden-:)
Mvh Kurt
Kim N.

Synes det er greit med såpass mye i nærefeltet, jeg. Gir inntrykk av at noen står og ser utover fjellene med begge beina godt plantet på jorda. Noe som jo er ganske vanlig.
Odd Tore S.

Jo, slik var det da vi klatret rundt i fjellene her i den senere urtiden og spiste så mye multe at vi til slutt bare kunne plukke i oppoverbakke. Utrolig mange og flotte utsikter, og du byr på en av dem.
Her stemmer også lyset med det jeg husker, troverdig bilde uten overdrivelser.
Jeg vet ikke om jeg ville kappet i bunnen, derimot skulle jeg gjerne sett mer på venstre side. Kappingen der synes jeg er litt brutal, men jeg ser jo at du ikke har mer vidvinkel tilgjengelig, og da er resultatet gitt (om du ikke skulle ha lyst til å klatre en del høyere eller lignende).
Odd Tore
Venche J.

Nydelig Lofot-natur i flott kveldslys. Forslget om å kutte i bunnen er kanskje ikke så dumt. Jeg ser gjerne mer av Lofoten jeg. :)

Wenche.
Roger K.

Hei og takker for nye kommentarer. Å få bilde skarpt helt innover i bilde er vanskelig i slikt lys samtidig som lufta var en del grå av dis. Egentlig vanskelige forhold å filme i, men en skal prøve og feile litt. Noen vil ha et kutt i bunn og er for så vidt enig i det. Jeg velger å ikke gjøre noe med bilde, men legger ut istedet ett nytt i et annet format. Får da også mere på venstresiden.

..Roger..
Inger-Lise S.

Vakkert,-kort og godt:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu