Montefollonico - Landsbyidyll utenfor allfarvei
For de som liker et bilfritt miljø...
Bildet inngår i albumet Toscana mai 2005 - Skisser fra Toscana.
Noen klisjeer og noen med et forhåpentligvis mer personlig preg.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 12-24mm 1:4G ED DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger485
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143618} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Inga Helene J.

Hei!

Får en viss søndagsfølelse av dette bildet. Stemmer det? For øvrig gir bildet en stemning som stemmer med mitt inntrykk av Italia, ut fra at jeg aldri har vært der.

Besøkte for øvrig øya Ile de Re i Frankrike i 1992, hvor det heller ikke finnes biler. Deilig, spør du meg!

Inga
Nikolai E.

Si si :) Dette var faktisk bra, kanskje bedre enn ditt forrige fra samme gaten. Jeg må jo si jeg er tilhenger av bilfritt der det passer, og det gjør det her.
Igjen en bra balanse mellom høylys (gateplanet) og skyggeområdet. Bra komposisjon, ville ikke gjort noe annerledes.
Finn W.

Dette likte jeg. Fine steinbygninger. Hadde kansje villet kutte på høyre side,rett femfor den store døra,for å få en bedre komp,men da hadde du jo mistet en detalj der,så jeg er usikker på hva som er best. Kanskje også kropet bort ledningene nederst i gata?

Mvh Finn
Fred S.

Samme gate; ingen bil ? Ser ut som dere har byen helt for dere selv. Idyllisk, om ikke akkurat spennende.

vh fred
Finn W.

Finn igjen.Drar tilbake det jeg sa om kutting på høyresiden. Etter å ha studert det på helskjerm er det fint som det er.

Mvh Finn
Fredrik Q.

Pent bilde, hardt lys, men det er det lite å gjøre med. Godt eksponert, ellers oppfatter jeg det som et ganske ordinært bilde av et ganske ordinært motiv.
Sjur R.

Hardt lys er nevnt. Synes ellers ikke det er så spennende, kanskje du kunne gjort noe mer ''kreativt'' utav vidvinkelen? Den ene skyen er litt utbrent men synes ikke det gjør så mye her. Fin reisedokumentasjon som jeg gjerne kunne hatt i albumet selv.

Mvh,
Sjur
Nina E.

Dette bildet minner meg om mange av dem jeg selv har fra sydligere strøk,- tatt på dagtid. Sola står veldig høyt på himmelen, og det er ikke til å unngå at det blir hardt lys. Pent bilde, som et ferieminne, men jeg tror at du vil få mer ut av å ta bilder når sola står lavere på himmelen og lyset blir mer spennende. Men, for all del, bildet ditt er skarpt og fint, og det er ikke noe galt med det, - bare litt kjedelig mht lyset.... Mvh ne
Stine J.

Fin dybde i bildet. Bra vinkel på kamera. Liker dette enda bedre enn det forrige. Litt hardt lys er nevnt, men... Fint bilde. :-)

mvh Stine
Judit W.

This picture is much better ... Is it because there's no car at all?

Judit :)
Inger Hilde F.

Så absolutt fint dette også. Men dette ble et helt annet bilde. Ingen kontraster, mindre trangt og litt mer gammeldags (Hadde forresten vært artig å sett en slik gate med vidvinkelen vertikalt). Tror faktisk jeg likte det andre bildet best.

mvh Inger Hilde
Venche J.

Jeg får så lyst til å reise når jeg ser på bildene dine. :)

Flott dybde og herlig gjengivelse av strukturen i steinveggene. Været var jo upåklagelig. Oi, her skulle jeg ha vøri. Men, det blir nok Finnmark rundt i sommer også.

Wenche.
Jan Frode A.

Jeg syntes dette ble veldig flott.

Fin balanse mellom lyset til høyre og skygge til venstre.
Bildet formidler en landsbyidyll så fredelig så fredelig. Jeg syntes denne roen over bildet, gir mye. En slags tomhet som blir brudt av blomster og personen på bildet.

Fine farger, med god fokus og gjengiving av struktur og detaljer. Fin komp og dybde. Virkelig bra dette her.

mvh Jan Frode
Avsluttet .

Kankje et enda bedre miljøbilde enn det forrige. Må være fordi at bilden ar borte tror jeg. Og et litt mer tilbaketrukket perskeptiv gjorde seg godt synes jeg nå. Flott dybde !

Svenn
Roger K.

Hei igjen, Steinulf!
Ja her kommer bebyggelsen og gata mere til sin rette uten bilen i enden. Større dybde og damen som står og beskuer innholdet i fugleburet satte en ekstra spiss på motivet. Her har du lykkes meget godt i fortellingen av denne typen eldre bebyggelse i en trang gate. Her føler du roen i en bortgjemt gate og får så absolutt opp interessen i å reise for selvsyn. Meget bra jobb det her.

Mvh RK
May-Lise L.

Dette var flott! Enig med de andre :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu