Populær artist
Bildet er tatt under Hundreårskonserten på Rådhusplassen 7. juni. Øystein Greni fra Big Bang spiller i bakgrunn, og blir fotografert av en ivrig publikumer.
Ideén bak bildet er meget god.
Det er synd Greni ikke er mer tydelig enn det han er, selv om det var meningen at fotoapparatet skulle være hovedobjektet.
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger492
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143794} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Heidi Anita R.

Beklager, dette funket ikke helt for meg. Hadde artisten vært skarp hadde blildet blitt et helt annet. Sørg for bedre dybdeskarphet neste gang! Da tror jeg du lykkes med det du vil vise!

God foto-sommer :=)
Steinulf L.

Eller om vi hadde sett artisten på displayet. Dette funker dessverre ikke.
Birger J.

Tja, om Greni hadde vært litt skarpere så. Stort pluss for ideen ihvertfall.
Kenneth S.

Likte dette meget godt. Et typisk ''større samling mennesker'' bilde. Alltid noe i veien for målet.

Hehe. Det slo meg samtidig at dette kanskje bryter med copyrightlover... Se opp for sinnsforvirrede pengegriske personer.
Øyvind B.

Likte dette. Gjør ingenting at vi ikke ser at det er Øystein Greni som står på scenen. Bildet er universelt og har en god historie å fortelle som står på siden av historien om Øystein Grenis konsertopptreden som sådan. Jeg ser bildet som en slags karikatur av alle de dårlige publikumsbildene som blir tatt akkurat på den måten som vi ser her.

Den eneste som jeg kan pirke på er hodet til høyre for hånda. Det forstyrrer litt pga. lyset som treffer luggen.
Glenn Slydal J.

Takk for tilbakemeldinger.

Som jeg antydet i egen vurdering hadde jeg nok helst sett at Greni kunne identifiseres på bildet. Dette var et av to brukbare bilder jeg fikk tatt med denne ideen - der jeg stod blant publikum og hadde mange hoder å ta hensyn til (på det andre bildet er Greni vendt skjevt).

Når det er sagt var jo selvsagt hele poenget at det jo nettopp var ''publikums-fotografen'' som er hovedmotivet. Tanken var å formidle de mange bildene som tas både med digitalkameraer og mobilkameraer.

At hodet er forstyrrende er jeg helt enig i. Men dersom jeg klipper lenger opp vil det se rart ut i forhold til hånda med kameraet. Klipper jeg bort høyresiden vil Greni komme for langt ut.
Er det evnt. noe annet jeg kunne gjort her?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu