A bullet with somebody`s name on.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-19 18:49:50
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger684
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Fred S.

Hadde egentlig tenkt å legge ut en tonet versjon, men valgte denne versjonen med litt ''sære'' farger. Var i tvil, og kom gjerne med hva dere mener er best. Den tonete ligger som ekstrabilde.

vh fred
Cristina B.

Følelse av å være innesperret, knust glass og ikke komme videre…etc
Bildet gir ett sterkt inntrykk, spesielt når jeg oppdaget pistolen.
Men det er noe som ikke stemmer, fordi synes jenta har for mye glimt i øyet til at bildet gir troverdighet. Eller kanskje det bare er smilet hennes som gir inntrykk at det ikke er på alvor allikevel. Og godt er det! :-)
Tror jeg liker fargeversjonen best, men # 2 er mer spesiell, så det er i grunnen vanskelig å velge. Versjon 2 gjorde seg bedre med tanke det tettere utsnittet.
mvh Cristina
Cristina B.

Nå tok jeg i utgangspunkt at de to jentene egentlig er en og samme person. Og at bildet skal vise fortvilelse.

Men hvis jeg tenker, at det er to ulike jenter får jeg mer en følelse av at hun foran er en sprø morder, og hun i vinduet som offer.
Nå kan jeg slappe av igjen. :-)
-Cristina

Fred S.

Jeg er egentlig ingen ''symboliker'', Cristina, så hele bildet er en spøkefull ''lek''. Du kan slappe av, for det ER to jenter, ingen fortvilelse, og en passelig ''sprø morder''.

vh fred
Jóhann Á.

hei Fred!
Jeg liker leken med lekene modeller og gammelt hus! Liker v2 bedre. Syns den toningen er veldig passende. Liker også godt hvordan linjene og elementene er plassert. Blir en slags trekant oppstilling, hvor pistolen peker direkte på ''skuddhullet'' på vinduet og videre til den jenta på innsiden. Direkte blikk fra ''morderen'' gjør også sitt. Føyer seg pent inn i lag med den andre. Stilig serie (morder) Fred!
Stine J.

Hei Fred,

Ut fra intensjonen din, syns jeg v2 fungerer best. ''Morderen'' sitt blikk ser litt mer morderisk ut der enn i fargeversjonen. Utsnittet fungerer også bedre.

mvh Stine
Steinulf L.

Får assosiasjoner til filmen 'Deliverance' av denne serien din. Håper det ikke plager modellene dine. Synes den tonede versjonen fungerer best.
ingebjørg fyrileiv g.

jeg synes at v1 er det beste. uttrykket kommer fram best. Bra komp, synd at man ser deg i vinduet..

vh ingebjørg
Kristoffer L.

Morsomt bilde - og stemningen i v2 er nok hakket mer spooky for meg, mens jeg synes utsnittet i v1 fungerer bedre.

Er litt usikker på henne bak i vinduet. Kanskje burde hun stirret ut av vinduet - eller rett mot kameraet?

- Kristoffer
Fred S.

He.he.... Takker, her var det mye interessant. F.eks. at det har gått alle hus forbi , meg selv inkludert, at jeg vises i vinduet : Dvs ; aille så nær som a Ingebjørg. Godt sett, jente !
Kristoffer: Hun i vinduet er nettopp ''skutt '' , ser du ikke hullet i vinduet ? ( Et litt stilisert ''skuddoffer'' riktignok, men,men...)
Steinulf: Film ja; det kan jeg snakke mye om. Har vært filmfrelst siden jeg var fire, og er nok sterkt påvirket av film i ''billedspråket'' mitt, for å bruke et så pretensiøst ord. Deliverance ( på norsk kjent som picnic med døden) skal en ikke kimse av, det er en sterk og bra film. Burt Reynolds, som vel aldri har gjort det til noe som skuespiller, gjorde det nesten der. Når du forbinder serien min med den filmen, er det vel først og fremst ''Keep away from my pretty, lil`daughters'' som gir deg den ideen (?) Tenkte faktisk mer på noe ''Appalachiansk'' enn Deadwood. De andre har vel mindre hillbilly-preg.
Nei, tror ikke jentene bekymrer seg over at du nevner Deliverance, de var ikke engang født da filmen ble laget.

vh fred
Kristoffer L.

Ahh... nå ser jeg kulehullet. Hehe....

Caroline M. S.

Artig bilde - ser litt skummelt ut. :-) Jeg liker fargene på vindusdelen og treet er i grunnen også alright, men jeg sliter med fargene på jenten med pistolen. For meg ser det mest ut slik som når jeg klikker på funksjonen Highlight/Shadows og den er instilt på for lyse skygger og for lite kontrast i mellomtonene.
Odd Tore S.

Akk ja, her kommer passgjengeren trampende:
Jeg likte godt vinduene, særlig det med kulehull. Tror at de kunne holdt til et godt bilde uten damer, mat for mye god historie med referanse til de lovløse deler av landet du holder til i i en sak som dette.
Pistoldama ser litt for lur ut etter min mening, har ikke det onde blikket som burde preget henne. Men hun nøyde seg gjerne med et skremmeskudd og en tankevekker, siden hun på innsiden trenger støtte uten en eneste blodsprut. Når jeg tenker nærmere over det, tror jeg at det kanskje ville være en naturlig reaksjon for den som blir så hinsides vettskremt at hun ikke klarer å kaste seg i dekning.
Og jeg er sikker på at dere hadde det artig, og det hadde jeg det også!
Synes forresten at den litt bleke fargetonen du har valgt passet bra her. Og jeg har ikke lest de andre kommentarene, da ville jo moroa blitt borte.
Odd Tore
Fred S.

Takk for nye: Caroline: Du har helt rett, jeg har gjort det omtrent slik. fant ut at bildet da ga meg assosiasjoner til en tegnet jeg var fascinert av i barndommen. ( ikke til tegneren, men til tegningene hans) En amerikaner som het Kurt Ard; tegningene hans florerte i omtrent hvert nummer av Allers. Du er alt for ung til å huske han; ukebladperioden min varte fram til ca 1960.
Odd Tore: En og annen passgjenger passer meg bra. Ellers har jo du til fulle vist at gamle hus ganske riktig går an også uten damer, men de er egentlig ikke like morsomme da. ..og ketchupflaska glemte jeg hjemme.

vh fred
Sondre S.

Nok et bilde fra grandma's house? hehe (-;
synd at du har fått med litt av deg selv i ruta, men, men..
Uansett et kreativt, spennende og ikke minst bra bilde i likhet med de fleste andre bildene dine!
På en måte irriterer det meg litt at ansiktet til jenta bak glasset er såpass uklart, men på en annen side gjør det bare bildet enda mer spennende og hemmelighetsfult.. Som sagt et kjempebra fotografi! (=

SSS
Caroline M. S.

Hmm - ja, når du sier det Fred. :-) Jeg har ikke sett de tegningene i gamle Allers-blader (har ikke sett gamle Allers-blader - ikke som jeg husker), men bildet minner ikke så rent lite om coveret på gamle pocket-kriminalromaner. Slike som har ligget en stund i sollyset i brukthandlervinduet eller på en hytte og blitt bleiket (og fått et enda mer blågrått skjær over det hele enn det blågråskjæret de hadde allerede da de var nytrykte).
Terje M.

Hei Fred. Et annenledes bilde fra deg!! ''Spennende''. Fine Modeller oog fine kulisser!!! Meen kunne tenkt meg noe ''mer fanenivolsk utrykk '' på draps siktede. ikke smilet på lur.!!!!! '' Meen det er skive booom''''Kulehullet i glasset''. mer Blod!!! Hun er jo døød!!! M.H. Terje Mj.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu