Hegre på vakt
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger425
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143989} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kurt S.

Det første som slår meg er det sylskarpe nebbet og det sylskarpe blikket på denne tøffe fuglen.
Et flott portrett med fine detaljer i fjærdrakten og fine farger på øye/nebb.
Bra at du tok med litt miljø rundt. Fin skarphet på fuglen. Skulle til å foreslå en beskjæring nede slik at det grå forsvant. Jeg ser imidlertid at det grå i bunn går igjen i et grått felt øverst samtidig som det gjenspeiler fargen på fuglen. Da må det, etter mitt syn, være slik og det ble bra for bildet.
En liten ''ekstra'' og fin detalj.
Mvh Kurt
Bjørn T.

Flott bilde av en nydelig fugl. Jeg kunne ønske meg litt mer luft i overkant.
Roger V.

Det ser ikke ut til at den bryr seg så mye om deg, vist den i det hele tatt vet at du er der.
Meget bra portrett av denne flotte fugelen, tatt i sitt rette miljø. Flotte detaljer i fjærdrakten.

Jeg er imidertid ikke helt sikker på om jeg ville tatt med vannet i forgrunnen.

mvh Roger
Thomas B.

Nydelig skarpt bilde av hegren. Jeg liker godt miljøet du har valgt deg ut. Jeg tror jeg ville vendt kameraet litt mer opp hvis det var mitt bilde. Hatt med litt mindre under og litt mer over. Men det gir jo et helt annet bilde igjen. Ellers var dette et flott bilde av hegra med en flott positur, flott lavt standpunkt og teknisk veldig bra.

Mvh
Thomas
Helge A.

Fuglen er vel ikke akkurat direkte pen. Ellers velger jeg å tro at du har beskåret en del for å tilpasse skjermstørrelse. Ellers syns jeg fuglen var fint gjengitt. Jeg ser den mest i fjæra, men artig å se den under andre omgivelser også. Behagelig lys.

Hilsen Helge
Svein B.

Takk for kommentarer.

Poenget med komposisjonen her var å beskrive litt hvordan hegra følger med i vannet og vegetasjonen nederst i bildet, og den følelsen mister jeg helt hvis jeg beskjærer mer nede. Da blir det etter min mening ett ''rett på'' portrett, uten noe av det jeg liker selv ved bildet. Bildet er forøvrig nær ubeskjært, og jeg har ikke mer å gå på over hegra.

Mvh
Svein B
Stig B.

Teknisk godt bilde i et vakkert lys. Veldig bra bruk av dybdeskarphet i bildet for å fremheve fuglen og kun de aller nærmeste omgivelsene.

Forstår tanken din her, men skulle gjerne da hatt litt ''skakking'' på hodet for å vise denne oppmerksomheten. Nå er det ikke like tydelig annet som plassering i miljø, men det er jo vakkert og korrekt.

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu