Nissan 350Z S-Tune - Forfra
Tok dette bilde nede i Halden. Har kun tatt noen få bilder og har alldri gjort dette før. Trenger tips, råd og vink. Positivt og negativt. Var mest fornøyd med dette bilde av de to av 350Z.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_144049} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
tøff vinkel, og bra lys, ville valgt en annen location. evt kuttet masse rundt bilde!
tor andreas n.
syntes det er for lite fokus på bilen, landskapet og kaia er liksom halvparten her. litt feil når det skal kalles for et bilbilde. greit at vidvinkelen for bilen til å se litt tøff ut. å bilen gjør resten av bildet. syntes du skulle kommet lengere ned å fått bilen litt nærmere og mere mot senter av bildet.
Tor Andreas S.
kult bil forresten, din?
Marius H.
Takk for kritikken. :D Nei ikke min bil, en fra Kvam sin. Sleit litt med å finne noen allrighte locations i Halden da jeg ikke var så kjent.
Aleksander L.
Kanon feit bil..er helt sinnsyke de bilene der...men location her blir litt feil..ser det er flere som har sagt det men nå skal ikke jeg henge meg mer opp i det..vinkelen du har brukt er drit bra og viss du står på samme plass og legger kamera på bakken får du også en sånn fet effekt...farger og belysning er smoth og skarpheten i bildet er meget bra..

Alien
Marius H.
takk takk :D Noen som har noe forslag til hva slags location som ville vært kult for dette?
Torgeir T.
En bakgrunn som ikke stjeler oppmerksomhet fra bilen ville jeg råde deg til å bruke, men likevel ser bra ut og gjør bildet mer interessant. Kanskje en mur, vegg, uskarpe bygninger osv. Bildet ditt er tatt i en rå vinkel, men bakgrunnen stjeler oppmreksomhet, og plass i bildet, slik de andre sa.
Stå på Marius!
Marius H.
Takk for tips :) Noen som veit om noen fete locations rundt Oslo område? Fornebu kansje?
Torgeir T.
Har brukt Fornebu en del ganger selv, og det har mange andre også.
En veldig mye brukt bakgrunn, men det er sikkert mange som har brukt, kommer til å bruke Telenor bygget eller andre steder der ute som bakgrunn. Ønsker du å få forspranget på dem, varier bakgrunner. Vil heller råde deg til å ta det en tur rundt i Oslo, og finne noen fete locations for bilfotografering.

Variasjon er veldig bra, folk blir lei av å se samme bakgrunnen på hver eneste repostasje. Tro meg!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu