• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-20 23:52:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger417
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_144067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Caroline M. S.
Wow - så fint mønster av noen gamle bildekk! Får lyst til å løpe ut og plagiere deg. :-) Jeg liker best v1. V2 er ikke dum den heller, men den blir en helt annen greie. Jeg synes v1 er litt tung i bunn og vil foreslår at du bekjærer omtrent halvveis opp på det andre halve (kvarte?) bildekket fra høyre.
Ann F.
Usedvanlig stilig mønster, det ser nesten ut som de er flettet.
V1 er absolutt best, vanskelig å beskjære i slike motiver, men jeg ville vurdert en beskjæring fra toppen, ned til forbi det dekket man bare ser litt av i øvre høyre hjørne slik at bildet slutter med et helt dekk der oppe.
Mvh Ann
Rune Edvin H.
Fint.. eller hva skal man si. bra mlnster og enkelt isolert. Tror jeg ville ha foretrukket utsnittet i #2 uten blåtonene.
Rune
Dag T.
Enig med Rune. I versjon 1 nå så mangler det noe, mens en sv/hv versjon 2 blir akurat nok rendyrket.
Avsluttet .
Versjon 1 vridd litt mot venstre og med mere smell i kontrast og sv/hv-toner ville blitt veldig bra tror jeg. Versjon 2 er akkurat passe grell i fargene til at den fenger meg. Av de presenterte versjonene faller jeg ned på versjon 2 her, kunne vært fin på en vegg, ikke nødvendigvis på stua - men kanskje i en gang eller på jobben eller...fin den.
Kristoffer L.
Det er noe svakt Escher-aktig over dette.

Det er et fascinerende, nesten rekursivt bilde, hvor mønstrene hvert dekk har, mer eller mindre gjenspeiler seg i måten dekkene er lagt opp på hverandre.

Definitivt v1 for meg!

Men bildet er for grått. Jeg tok ned bildet og prøvde meg fram her med noen raske Levels-justeringer. Det er mye å gå på i de midtre, og spesielt i de mørkere partier. Høylysene kan gjerne være som de er, men ved å dra ned skyggene og mellomtonene slik at bildet nesten går i retning av svart i de mørkeste partiene, fikk det for meg en helt annen smell. (Sender deg gjerne en alternativ versjon, om du vil.)

- Kristoffer
Mona R.
Takker for konstruktiv kritikk!
ser at det er litt for grått. mulighetene er mange når det gjelder beskjæringer. skal få lagt ut en ny versjon.

Kristoffer: send i vei :-)
Rolf S.
Hei.
Du har allerede fått gode råd. Jeg har ingen å legge til, men vil gjerne gi deg ros for meget bra bilde. Sort/hvitt kler nok dette motivet best synes jeg. Når du bare får pyntet litt på utsnittet ( som ikke er dårlig slik det er heller ) og justert kontrasten litt, blir det skikkelig toppers.
M.v.h. Rolf
Avsluttet .
enig med de andre over her, nydelig struktur og spennende motiv.

Beskjæring og mer kontrast på ver 1, så blir dette helt topp.

Ø
Mari W.
Utrolig stilige, begge to! Jeg klarer rett og slett ikke å bestemme meg for hvem av dem jeg liker best. Bra jobba!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu