joda
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blenderf/9
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger490
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_145783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Ina W.

stilig! fine farger og spennede motiv.
ingebjørg fyrileiv g.

takk fom kommentar, Ina!
Terje V.

WoW!
Ingen flere comments???

Dette var et fantastisk syn! Sikkert veldig spesielt å være tilstede tenker jeg!
Har du gjort mye i PS?
Liker outline-lyset på de fremste skyene! Mektig!

Ser at du har kjøpt deg nytt kamera, grattis!:) Hva synes du om det? Vurderer å kjøpe meg eget.

Fortsatt god sommer!
Mvh ::|Terje|::
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kjæmpe hyggelig kommentar, Terje! Har faktisk ikke gjort nå i PS! Kamera e steik bra!! Veldig fornøyd! -å det e enda my igjen å lær om det! :D
Avsluttet .

Veldig energiske og flotte farger!:) Dumt det ikke er skarpere, men jeg liker det alikevel:) Flott lys som kommer opp av skyene bak der! Flott fanget!:) Ikke helt komfortabel med utsnitter.. plages litt av vindmøllene, men ellers bra.
ingebjørg fyrileiv g.

takk for det, jens. Ikke komfortabel med utsnittet? Uten vindmøllene, hadde jo ikke bildet vært det samme!? Da hadde det jo blitt ganske tomt, hadde det ikke? Vil gjerne høre hva flere mener om det.
Marcus B.

GRYM bild! Verkligen snyggt, jag gillar den massor!
Mvh
/Marcus
Odd Tore S.

Nydelig himmel med super belysning av skyene, dette var litt av et syn både med og uten vindmøller.
Siden du har med vindmøller, vil jeg mikro-pirke litt på at den i senter ikke er helt i senter av det lyseste på bildet. Når den først er så nær, kunne den gjerne truffet midt i blinken.
En annen sak er at mot en slik sterk belyst bakgrunn blir vinger og andre detaljer gjerne litt ulne i kantene og tynne. Ikke lett å gjøre noe med det, lurer litt på hva slags objektiv du har brukt her, siden den andre vindmøllen heller ikke se 100% skarp ut??
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for nye kommentarer! Pirk er lov :) Jeg har brukt et 300 mm objektiv.
Odd Tore S.

Ja, jeg gjettet på lang tele. Da kan kameraet finne på å fokusere på skyene (uendelig), og med så liten dybdeskarphet som du da har, blir selv fjerne vindmøller ikke helt skarpe.
Jeg ville blendet ned enda mer, fokusert på kanten av vindmølla til venstre, slått av autofokus, og så tatt bildet. Jeg har efart med 300D og 20D at begge kan finne på å fokusere bak uendelig (inne i IR-området) i noen tilfelle, og da kan det være praktisk å fokusere på noe som er kontrastrikt og skarpt, og som det i tillegg kan kontrolleres sånn noenlunde at er skarpt i søkeren i tillegg. I bilde nr. 158676 har jeg bevisst fokusert på skogkanten ca. 4 km vekk.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for lærerrik kommentar. Liker det objektivet, men har ikke så mye erfaring enda, så slike tips kommer godt med! Jeg likte virkelig ditt bilde.

ingebjørg
Avsluttet .

Hei!

Oi oi oi! her har du virkelig fått det til! kunne gitt mye for å vert der i samme øybelikk.... Dette er viiiiiirkelig bra!!!

Daniel...
Rune L.

Utrolig spennende og flott motiv. Litt manglnde skarphet trekker litt ned. Har du prøvd med litt oppskarping (unsharp mask) på dette?

Mvh
Rune
ingebjørg fyrileiv g.

Takker for nye kommentarer. Har ikke gjort noe med bildet, men takk for tips, Rune. Daniel: det var en nydelig kveld..!

i
Jan Frode A.

Det tekniske er nevnt av flere, og du har fått mange gode råd og tips. Jeg holder meg derfor til selve motivet, som jeg syntes er spennende.

Bilder oser av energi og kraft, med det røde og gule som bygger opp om vindmøllene. Fine kontrastfarger med innslaget av svart.

mvh Jan Frode
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentar, Jan Frode. Setter pris på det.
Birger N.

Har sett igjenom alle bildene din, du har din egen stil synes jeg. jeg har tro på at du når langt, det er jeg sikker på. Dette bilde er det fineste av alle, et bilde fult av sterke farger som oser fram. bravo bravo.:=)
Nina R.

fantastisk bilde.. og det var ikke redigert?
jarle p.

herlige farger...god skraphet å god komp..rett å slett kjempebra!!

-jp-
ingebjørg fyrileiv g.

Takker! Nei, bildet er ikke redigert.
Bare justeringer på kamera og en flott himmel! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu