Strandsmelle i siluett
Utstyr
  • Canon EOS 1N
  • Sigma 105mm Makro
  • Blenderf/2.8
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Johan B.

En bild där allting, från rörelseoskärpan till färgerna, stämmer perfekt. Enligt mig en av dina bästa bilder här på foto.no, vilket inte vill säga lite. Mvh Johan
Carsten A.

Elegant i komposisjonen, fint med dennne svært begrensete fargeskalaen. Likevel, litt for snaut på høyre side og litt for rommelig oventil. Men slike innvendinger blir likevel marginale, nok et ypperlig bilde fra din hånd!
MVH CA
Audun R.

Nydelige farger og fin stemning.

Får imidlertid ikke komposisjonen til å stemme helt. Det blir litt trangt og midtstilt.

Pent, uansett!

MVH Audun
Avsluttet .

Synes du snart skal gi ut bok, jeg, Hans-Georg. I coffee-table-format og høyglanstrykk. Dette er det skikkelig klasse over! Bildene dine viser at det gir resultater med målrettet arbeid og en kompromissløs holdning til kvalitet.
Mulig at CA har rett i at det er litt snaut på høyre side, men jeg synes egentlig det balanserer ganske godt med den beskårne solskiva. Topp!
Erik A.

Bent fram vakkert! Et drømmersk og varmt bilde, som óser av blank sommerkveld. Skarpheten i solsiluetten og blomsten er strøkent balansert, kombinert med en særs tiltalende fargeskala. Muligens hårfint trangt på høyresiden, men langt fra plagsomt, idet blomsten fader ut av fokus mot bildekanten. Så dette blir som CA sier, bare småpirk. Rommet oventil synes jeg derimot er på sin plass, det gir blomsten rom å strekke seg i, og framhever lys- og kveldsstemningen. Kalenderbilde av klasse!
Ann F.

Meget delikat, men er også enig i pirket om litt mer luft t.h.
Kan kanskje være salgbart både som kalenderbilde og postkort.
Mvh Ann
Avsluttet .

Enig ang. høyresiden, men ellers et meget bra bilde!
Leif Y. C.

Selvfølgelig er dette et meget godt stykke arbeid, men personlig går det ikke helt hjem hos meg. Jeg henger meg opp i ''dobbelteksponeringseffekten'' rundt blomstens detaljer som gir en blanding av lillagrå og nærmest sorte silhuetter, samt en blanding av skarpe og uskarpe kronblader. Bildet blir imidlertid mye bedre ved betraktning på litt avstand (mulig jeg er blitt for nærsynt med årene og sitter med nesa for nære skjermen ;-) ).
Avsluttet .

Suck !!!!
mvh/gunte..
Thorfinn B.

meget smukt bilde med for mye tomrom oppe (som allerede nevnt av andre).
Tor a.

Veldig spesielt bilde .likte det godt, må se litt lenge på slike bilder Mvh TA
Aleksander J.

Jeg slutter meg til fanskaren.
Avsluttet .

Nydelig og inspirerende.
Egil O.

Meget flott og dyktig gjort. Men som LYC, synes også jeg at bildet blir bedre med litt avstand!
Egil
Vemund L.

Kjempebra! Syntes igrunn kompet funker også, jeg...Det er jo fint at vi får med hele sola, som jo må kunne kalles sekundært motiv, og det er helt greit med litt luft over den, syntes jeg.

Utsnittet funker. TK 6

Vemund
Hans- Georg S.

Takker for kommentarer. Beskjæringsalternativer har jeg allerede sett på. Tror det kan funke på flere enn denne utgaven.
Arve k.

Meget bra

AK.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu