tja. synd at den ene pålen går i ett med en annen. Tar imot lange og korte kommentarer med stor takk.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blenderf/32
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger991
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147110} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Pål Hilmar S.

Dette falt virkelig i smak. En rytmisk komposisjon. Skystripene gir en fin kontrast til stokkene.
Christian M.

Veldig bra. Likte utsnittet og dybden høydeforskjellen på stokkene gir, og fuglene var prikken over i'en, gir et levende element til en ellers ''død'' scene.
Olav L.

Liker hvordan pålene og fuglene ser ut som om de er malt med svart blekk på havet. Noe difust bilde som reddes av nevnte påler og fugler. Har sansen for dette.
Jorunn E.

Herlig komponert bilde, liker at det er så symetrisk! Flott at skyene og havet blir en kontrast til stokkene. Fine nyanser av blått mot det svarte! Ikke noe galt og si om dette bildet!!

Jorunn :)
Jan Frode A.

Jeg syntes dette ble både spennende og bra. Liker spesielt effekten du har fått fram med de 3 større stolpene i forgrunnen. Gir bildet en viss dybde.

Fint med kontraster sort mot blåtonene. Fuglene i forskjellig positur gir motivet mye ekstra.

mvh Jan Frode
Espen G.

Nærmest musikalsk, litt off beat med stolpene i forgrunnen, men absolutt pent. Kunne gjort seg som cover på en eller annen cd. Likte dette bilde, som en tidlig morgen og en blues på et svaberg et eller annet ukjent sted. Rolig og dovent, likevel rymisk og behagelig.
Avsluttet .

Hei
Bra komposisjon. Men jeg synes bilde blir for flatt, jeg tror du kunne fått mye mer ut av dette motivet
Ser at folk liker dette, det er vel en ny trend som ikke jeg skal forstå meg på:)
mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer! Hyggelig at bildet ble så godt likt! -hos de fleste ;)
Avsluttet .

Intressant bild,men spännande siluetter.
ingebjørg fyrileiv g.

takk for det, Renée!
Jonny E.

Hei hei

Eg trur ikke valget av og bruke blender 32 er helt riktig,
eg vet ikke hvilken linse du har brukt, men eg foretrekker
oftest og bruke størst mulig blender for og få en hastighet som
forhindrer bevegelsesuskarphet på denne type bilda,
om nødvendig undereksponere en del.

Komposisjonen synes eg e god pga det tre
stolpan i forgrunnen som bryter opp.

Ha en god kveld

. JonnyE
ingebjørg fyrileiv g.

takk for kommentar, Jonny. Har brukt en 300 mm. Er amatør, og kan ikke så mye om de kreative innstillingene enda.. -men det blir! ;)

Ellers har jeg et spørsmål som jeg håper noen kan hjelpe meg med. Jeg har fått forespørsel om å selge dette bildet.. Det skal være ca.en halv meter (+-?) stort. Uten ramme. Problemet mitt er at jeg er veldig usikker på hva jeg skal ta for det...Jeg skal jo ha litt i fortjeneste også ;) Vet ikke hva det koster å fremkalle så stort.

Håper noen kommer med noen gode forslag...

ingebjørg
Tone B.

Dette bildet likte jeg veldig godt! Meget tiltalende fargetoner og en fin komposisjon med gjenntagelser. Spesiellt med de 3 stokkene i forgrunn som er inne og forstyrrer på en positiv måte! Kanskje litt mangel på skarphet, men vet ikke om det gjør så mye i dette tilfellet.

Beklager men kan ikke hjelpe deg når det gjelder prissetting!

mvh Tone

Dag T.

Om noen skal kjøpe dette i 50cm lengde bør du sjekke om de fremdeles ønsker det når de ser uskarpheten. Den kan bli plagsom i stort format. Hold deg unna blender 22 og 32, og helst 16, hvis du vil ha skarpe bilder.

Prisen bør være sånn at du tjener noen hundrelapper. Jeg ville doblet kostnadene med å få laget utskrift/kopi av bildet, minst.
Kjartan T.

Hei!

Jeg synes Dag T. gir deg en veldig fin tilbakemelding her. Jeg bruker for min del Foto Hågensen i Namsos, de er flinke både på digital behandling og gode utskrifter.

Dersom du krever noe helt spesielt sender de også arbeidet fra seg. Synes du skal forhøre deg både om kvaliteten på denne fila (har ikke sett orginalen så jeg vil ikke uttale meg, er dette et utsnitt?) og om prisen der.

Vet at du har tatt en kikk på revebildet mitt som henger i fylkesgalleriet med en størelse på 90 x 60 cm. Det bildet er fra mitt 6.1 mp Nikon D 70, har interpolert (forstørret fila) og behandlet den selv, mens utskrift er gjort på nevnte sted.
ingebjørg fyrileiv g.

Takker for kommentarer og råd.

Kjartan: kjøpte kameraet mitt hos Foto Hågensen. De er svært så behjelpelige der, noe som er flott for en amatør som meg (og proff som deg). Skal forhøre meg med de. Jeg hadde tenkt det, men ville høre her først.. Må igjen si at det revebilde var utrolig flott der det hang! (-men det skulle ha vært ternene!)

Takker igjen.

ingebjørg
Fred S.

Veldig artig motiv, og spenstig bilde, med stammer i ulike høyder som skaper skikkelig ''musikalitet'' i bildeflaten. Skal jeg pirke, så ville jeg nok ha hatt bedre skarphet; egentlig rart at ingen har bemerket det. For å få bedre rytme i bildet kunne jeg også ha tenkt meg å fjerne stokk nr. 3 fra venstre. (den som er litt skjult av stokken foran). Det skjønner jeg at du ikke har programvare til å gjøre. men oppe på ''Øver-Nauma'' håper jeg du har muligheten til å bruke billedbehandlingsprogrammer. De har da vel slikt på en medialinje ?

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

takk for kommentar Fred. Joda, har fått høre at bildet ikke e skarpt. Jeg har et program hjemme som har noe det samme som PS, så det er vel ikke så stort problem å fjerne den stokken. Jeg har irritert meg over den selv, men jeg har ikke gjort noe med det.. Ellers har vi alt vi trenger på øver nauma :)

ingebjørg
Avsluttet .

Jeg simpelthen elsker slikt ekstremt bredformat.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu