God sommer til
alle aktive fotodottere. Takk for hyggelig kontakt så langt i år. Håper dere alle får tid og lyst til å lete etter nye, spennende og utfordrende motiver i disse ukene som går mot høst. Kos dere med fotogleden, og nyyyyyt roen i sommervarmen som enten er der, kommer, eller lar vente på seg. En liten reminder: Motivene finnes rett rundt hjørnet om du bare tar deg tid til å studere nærmiljøet ditt.
Jeg kommer til å tilbringe noen dager i Bergen, så vi får se hvordan kamera virker der oppe. :-)
GOD SOMMER.
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet bør betraktes i fullformat og grønnfargen kommer av refleksene fra omgivelsene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger634
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147125} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Svein B.
God sommer til deg også, Nils. Ellers takk for utmerket undertekst, og greit bilde ;)

Mvh
Svein B
Tor Eirik P.
God sommer til deg og alle andre! Kos deg i Bergen! :o)

Mvh Tor Eirik
Otto V.
Så sant.
God sommer.
Ov.
Monica J.
Pussig bilde. Hele bildet med fugl og bakgrunn går gradvis over fra grønt til hvitt. Egentlig ganske stilig. Er det gjenskinn av grønt gress på fuglens buk, eller har den vært og svømt i vann med alger eller noe? :-)

Pippen er blitt litt utbrent på hodet, stakkar. Ellers er det et artig uttrykk du har fanget her... :-)

God sommer til deg også!

MJ
Nils B.
Takker for tilbakemeldinger og ønsker fremdeles alle en god sommer.
Inger-Lise S.
Hei Nils! Et artig bilde:) Bakgrunnen syns jeg er lekker slik grønnfargen glir gradvis over i hvitt. Balanserer fint den karen her;) Den har tydeligvis noe på hjertet. Vil tippe det er ''God sommer''.

Tusen takk for en god og interessant kommentar!

Jeg ønsker deg en TOPP FOTOSOMMER!

Inger-Lise
Stig B.
God sommer og fin påminnelse.
Mvh Stig
Tone A.
Eit spesielt fuglebilde. Det er det åpne, store og hjerteforma nebbet som eg såg med ein gong. Det røde inni nebbet som er omkransa av gult, er i sterk kontrast til alt det kvite. Ein kan mest høyra fugleskriket!
Augo ser også markerte ut. Flott med det grøne nederst, både på fuglen og den duse bakrunnen. Eit flott fanga fuglebilde!
God sommar til deg! I Bergen er det mykje å ta bilde av.
-Tone-
Jonas L.
Artig bilde dette her. God sommer til deg også!

mvh JL
Lars-Anders M.
Ok bilde. Men det syns for tydelig att du har skilt forgrunn og bakgrunn i Photoshop. Overgangen blir alt for skarp. Men ett godt forsøk var det.
Kurt S.
Et måkeportrett som får meg til å trekke på smilebåndet. Artig -:)
Tror kanskje jeg ville hatt en litt mørkere nyanse (bare litt) i det lyse i øverste halvdel av bildet. Hodet til fuglen hadde da skilt seg bedre ut fra bakgrunnen. Men ok, det er sommer og da skal det være lyst-:)
Fortsatt god sommer til deg!
Mvh Kurt
Edvin S.
Det fins også allrighte måker

Jeg har en gang erklært at jeg hater måker.
Og det står jeg for. De skriker og unner ikke sin neste noe som helst. Hvis en måke får tak på et fiskehue eller en tarm eller noe annet svineri, og flyr av gårde med dette i nebbet, da kaster de andre måkene seg over henne og skal ha – skal ha, og resultatet blir at elendigheten detter i sjøen og synker, og ingen av dem får noe glede av griseriet. Kort sagt: Måker eier ikke samfunnsånd eller kjærlighet til sin neste. Det er grunn til å hate den slags vesener. Tenker jeg. Noen ganger.
Men andre ganger tenker jeg: Måker oppfører seg som måker, fordi de er måker. De er født sånn og kan ikke noe for det. Jeg tenker meg at hvis jeg en vår-dag seilte ut fjorden og oppdaget at det var noe som manglet. En lyd? En del av fjordens og verdens bilde? Og etter en tid hadde oppdaget at det var ingen måker, verken svevende over meg eller flytende på vannet. Da hadde jeg blitt forskrekket og tenkt: Hva har skjedd?
Hva betyr dette? Hvor mye mer er blitt borte, som jeg ikke har oppdaget ennå? Kort sagt: Jeg hater måker.
Men: Måker er, som det meste i naturen, en del av naturen. En del av fjorden og kysten og havet og alt det jeg elsker. Derfor elsker jeg måker. Hvis du forstår hva jeg mener.

Odd Børretzen

Ha en go' sommer du også, og håper at kameraet fungerer i Bergen også, sjøl om jeg har mine tvil ;-)

Nils B.
Takker for tilbakemeldinger. Sitter i Bergen og registrerer at lam mener jeg har skilt i ps.LAM, det har jeg ikke. Bildet er tatt slik du ser det. Uansett en god sommer ønskes dere alle fra Bergen. Det sies at her regner det mye noe jeg kan underskive på. Forstatt god sommer.
May-Lise L.
Må være en storkjefta bergenser, det der! ;) Kos deg i byen over alle byer!
Steinulf L.
Takk det samme. Ser ut til at kameraet ditt funker i Bergen også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu