Mot kveld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger217
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147202} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Pål Hilmar S.

Jeg bøyer meg i støvet og er bare missunelig på deg som klarer å skape så flotte naturopplevelser av fjellet overført på bildet, som du gjør her. Liker hele komposisjonen og har ingenting mer å si enn: Gratulere med blinkskudd. Ser av bildene dine ellers at det ikke er flaks!
Helge A.

Flott komposisjon og stemning. Kombinasjonen av strå og steiner gir en flott effekt sammen med den bare nesten utbrente solrefleksen i vannet
Er dette fra samme sted som 2 av dine tidligere bilder??

Helge
Odd Tore S.

Vakkert og stemningsfullt, men det trekkes ned av utbrent himmel i høyre side og tendenser til utbrent refleks i vannet.
Ikke greit med slike motiv, her kunne du nok undereksponert litt mer, men med så store forskjeller i mellom høylys og skygge er det vanskelig å komme skikkelig i mål uten stativ og to forskjellige eksponeringer som smeltes sammen. Og det er i seg selv vanskelig nok, om både himmel og forgrunn skal se naturlig ut.
Odd Tore
Laila M.

Vackert. Synd att solen är en aning utbränt, likaså reflexen i vattnet. Fint med dimman som ligger över en del av fjället.
Mvh Laila.
Bjorn F.

Tusen takk for positive komentarer. Godt observert Helge dette bilde er fra samme området som noen av mine tidligere bilder. Det er tatt ved Tovatna som ligger i Storlidalen hvor jeg har hytte.Det har etterhvert blitt mange bilder derfra gjennom årene , mye av samme motivene, men lyset endrer seg etter vær og årstider. Selv om motivet er mye av det samme synns jeg det er spennende å feste de forkjellige stemningene på filmen.Der blir nok ikke de sisste bildene fra den storslåtte Trollheimen.
Hilsen Bjørn.
Inger-Lise S.

Et nydelig motiv med god stemnig. Fin komposisjon. Synd med den utbrente himmelen. Vakkert likevel:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu