Emerging
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeProvia 400 F
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Kjell O. H.
Dette er min favoritt mellom dei blomsterbilda du har lagt ut her i det siste! Delikat, med sterk komposisjon og flott effekt av fargekontrasten. Eg hadde likevel gjerne sett at det blå kun var oppe og ikkje nede.
Carsten A.
Meget pent gjort, stort sett enig med KOH. Antakelig vinner bildet på en liten beskjæring nedentil, men uansett meget bra!
MVH CA
Aleksander J.
Eg er samd med dei andre.
Bjørn H.
Enig med Alexander.
Tor a.
Pent bilde ! flotte behagelige farger MVH TA
Erik A.
Helt nydelig! Særlig den intense blåfargen i topp mot den gule blomsten. De duse,slørete og vide fargeovergangene uinderstreker inntrykket av skjøre blommer og et sart lys. Bærre lekkert!
Hans- Georg S.
Flott! Synes utsnittet passer som det er.
Arve k.
Nydelig utsnitt meget bra


AK.
Thorfinn B.
Dette må være en hyllest til vårt naboland. Meget bra Ann, men kan nok være enig i en liten beskjæring nede. Uansett bra! Sånt liker jeg!!
Avsluttet .
Flott och fina färger..den vita/ljusa fläcken är lite lite störande..
mvh/gunte..
Ann F.
Tusen takk for overveldende positive kommentarer. I ettertid kan jeg nok si meg enig i at bildet kanskje kunne vært beskåret litt i underkanten, men jeg er ikke sikker. Hovedmotivet svever mer med luft under.
Også takk til CA for ideen om hva som kunne gjøres med en innscanning av et bilde jeg liker godt som dias, men som ble ganske håpløst i digital versjon.
Ann
Avsluttet .
Trenger ikke si mere. Kjempebra.
Egil O.
Dette var nydelig! Ingen flere kommentarer. Bare nydelig, nydelig!
Egil
Magnus R.
Fine kontraster i gult og blått, behagelig å se på men får ikke med meg mere. For meg er dette et bilde som kun spiller på bevisst bruk av komplimentærfarger, liten dybdeskarphet og grei komposisjon. Et bilde blandt tusener av samme slag. Beklager men jeg synes dette ikke tok helt av.
Ann F.
Magnus: det var jo nettopp det jeg ville få frem, som du peker på, og jeg som jeg synes jeg har lykkes med rent bortsett fra muligens en liten beskjæring i nederkanten. Jeg vet godt at det finnes tusener i samme kategori, men de er ikke mine.
There is a first time for everyone.
Og igjen takk for positive kommentarer.
Ann
Lars-Anders M.
Farver etter min smak.
MVH LAM.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu