Vannfall
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-07-20 23:39:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-07-20 23:40:50
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70 dx
  • Blender-
  • Lukker5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger388
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Cecilie B.

veldi stili bilde:) ser nesten ut som d he blitt tegna me pastellkrit:)..bortsett fra steinen nedi jørne på bilde:)
Avsluttet .

Flott komponert, jeg digger effekten av lange lukkertider og vann. Kanskje blir bildet litt ''tungt'' på høyre side - jeg kunne tenkt meg å speilvende hele bildet og se hvordan det virker med steinen på venstre siden, kanskje ville det ledet øyet mer naturlig fra venstre mot høyre? Personlig synes jeg (eller skjermen min) at vannet er noe grønt(?) Dette skaper en litt ''kald kunstlys følelse'' hos meg, men det kan jo være tanken :) Jeg trenger å komme meg ut og øve for å få til sånt som dette!
Knut B.

Fin bruk av bevegelsesuskarphet, og bra komposisjon med steinen nede til høyre. Har lekt litt med gråskala visning, og synes at bildet blir bedre i sort/hvitt - mer rendyrket.
Avsluttet .

kult. syns egentli ikkje bildet blir for tungt på høgre side. Fin detalj med bladet på steinen, gjør egentli mykje for bildet.

vart forresten ganske tørst av se bildet..:)

mvh Lars
Geir B.

Takk for kommentarer, var ikke helt fornøyd med dette selv, skulle brukt litt lengere lukkertid, legger ut et par nye versjoner.

Geir.
ingebjørg fyrileiv g.

Dette bildet falt jeg fullstendig for! Noe så vakkert som vann kan bli! Dette var utrolig stemningsfylt og det har virkelig noe trollsk over seg..

Jeg synes at steinen gjør seg der, men at bladet kunne vært fjernet. Det ødelegger litt, siden det er så friskt og skiller seg sånn ut.

Bildet gir meg asossiasjoner til Theodor Kittelsen. Vakkert...

-ingebjørg-
John-Tore G.

Hei. Jeg ser bortimot ikke forskjell på v1 og v2 men den er vel der.
Synes dette var veldig fint og spennende. Steinen til høyre i billedkanten er kanskje litt forstyrrende. Bladet som er kommentert mener jeg absolutt bør være med. Ellers er det veldig severdig dette.
mvh John-Tore
Inger-Lise S.

Aldeles nydelig bilde! Både v#1 og v#3. ( Jeg ser heller ikke forskjell på v#1 og 2,men tror deg;)
Jeg syns du har brukt akkurat passe lang lukkertid her. Ble litt skeptisk når du skrev du ønsket lenger lukkertid, men her har du jo samme eksponering. En herlig effekt. Ofte overdrives sløreffekten.Du har vel allerede passert grensen for at det skulle se naturlig ut, men du verden så vakker denne mengden slør er!
Jeg tok selv bilder av flere fosser igår,med lang lukkertid, men du slår meg langt nedi støvlene.Steinene hører med, bladet også, etter min mening.
Her klarer jeg ikke å velge versjon. De er like vakre. Jeg liker å gå nær og rendyrke, men din v#3 her er usedvanlig flott og også annerledes. Strålene som skyter ut som en stjerne, skiller dette bildet fra de fleste fossebilder.
Meget dyktig utført.

Inger-Lise
Torbjørn K.

Veldig delikat bekkebilde. Liker godt at du har klart å gjøre det såpass enkelt i v1 og v2, selv om v3 fungerer det også. Litt støy, men tatt i betraktning at dette er et såpass tett utsnitt som det er, så er dette ikke så ille. Litt lengre lukkertid hadde gitt deg noe mer sløring, men jeg synes det passer bra slik det er nå også.

Torbjørn
Geir B.

Takk igjen, Liker bildet bedre nå, særlig etter ILS sin kommentar. Lukkertiden er kanskje passe, uansett så liker jeg det kornete inntrykket det tette utsnittet skaper.

Geir:-)
Ole E.

Dette bildet likte jeg svært godt og jeg likte faktisk v3 best. Det ser nesten ut som om vannet har frøset til en litt merkelig is. De steiene øverst i bildet ødelegger bittebittelitt for meg, men det hadde ikke vært mulig å croppe de vekk uten å ødelegge for vannfallet.
Steinulf L.

Vakkert, spesielt v#2.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu