phelg
liker det. Det forteller mye om personen. Men det trekker endel ned at handa er kappa...! Veldig utbrent, men synes at det passer bildet. Er spent på hvordan dette blir mottatt.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rune L.

Handa har du nevnt. Må nok si at solens plassering trekker ned inntrykket litt. Ellers synes jeg både positur og uttrykk er tøft.

Mvh
Rune
Pål Hilmar S.

Bildet har et fint uttrykk som blir litt ødelagt av bare halvveis vellykket komposisjon.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer, begge to. For meg er det bare handa som trekker ned. Grunnen til at jeg la det ut, er vel kanskje uttrykket og ikke det tekniske. Også dette bildet (som bilde nr. 178999 ) var til en cd-cover produksjon på skolen.

i.
Avsluttet .

Hei
Du bryter alle regler som er skrevet om fotografering, og dette bilde dokumenterer mang av de feil som lar seg gjøre.
Selv om jeg ikke akkurat har sansen for dette bilde, så har jeg sett fra dine tidligere bilder at du har kapasitet til å vinne nytt land med dine bilder.
Noen liker det, andre ikke.
Jeg er en absolutt amatør, men har tro på deg og ditt arbeid innen foto/fotokunst fordi noen av dine bilder vekker som jeg har sagt tidligere - undring.
Lykke til videre.
mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.

regler er til for å brytes;) jeg mener ikke at man skal følge reglene under fotografering, men magefølelsen. Et bilde kan se jævlig ut, men det kan bety mye for den enkelte. Jeg vet at dette bildet ikke er noe bra, slik noen mener at det skulle vært hvis man fulgte ''boka''. Og respekt for det. Jeg setter stor pris på dine kommentarer, Arild, så tusen takk for det. Jeg liker dette bildet.

ingebjørg.
Avsluttet .

Det er en bra innstilling du har, regler er til for å brytes, så da er vi på talefot. Det hadde blitt ganske kjedelig om ingen våget å gjøre ting anderledes.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu