Behageleg eller ubehageleg... det er spørsmålet!
Eigentleg berre eit resultat av at eg ikkje var trøyt nok til å leggja meg... Intensjonen var å laga eit bilete som var behageleg å sjå på, men eg veit ikkje om det eigentleg vart så veldig behageleg... Kva tykkjer forståsegpåarane? No skal eg leggja meg og lesa Donald!

P.S: Grunna strukturen i bilete måtte det komprimerast kraftig for å komma under 250KB-grensa. Org.versjona er skarpare!
Utstyr
  • Canon 10D
  • Sigma 105mm f:2,8, macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger460
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148178} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thomas H.
Jeg må nok si ubehagelig. Veldig fint bilde! Klart og fine farger.
Du sier du skal lese donald, dette bilde kobler jeg til ''labyrint rebusene'' bak i donald blader. Sitter og prøver å finne veien. Hadde ikke fått ro over meg med dette bilde på veggen.
Så jeg syns bilde er veldig effektift urolig.
Alt i alt likte jeg bilde veldig godt!

mvh Thomas Haga
Jonn M.
Luftfoto av australske drabantbyer?
Kunne ha vært det.
shonny
Odd Tore S.
Dette blir raskt ubehagelig, øye strever med å finne et fast punkt å fokusere på blant alle de like og skarpe inndelingene, og det ender med at bildet går iinn og ut av fokus på en jagende måte. Artig nok sluttet dette å skje etter at jeg hadde scrollet vekk ca. 2/3 av bildet.
Kvalitetstap ved resizing og spesielt .jpg komprimering av mønstre som dette er velkjent, og reduserer skarphet og oppløsning så mye at man kan spørre seg om det er bryet verdt å legge ut slike motiver, se bilde nr. 185481 .
Om bildet hadde provosert øyet mindre om det var skarpere aner jeg ikke. Selve motivet likte jeg godt, diagonalkomp gjør det litt mindre statisk, men denne var gjerne litt for rendyrket og opplagt diagonal?
Odd Tore
Monica J.
Litt slitsomt for øynene, men artig likevel. :-)

MJ
Johan K.
Mønstrene i bladet er i grunn veldig stilige og gir en fin effekt. Men, litt slitsomt for øynene i lengden blir det. Noe som hadde brutt opp mønstret her hadde gjort seg, noe å hvile blikket på.

Johan
Torbjørn K.
Veldig bra! Jeg har vært på jakt etter noe lignende selv, men ikke lykkes så bra som dette. Etter min smak burde du kuttet litt i toppen slik at bildet hadde blitt mer symmetrisk.
Erlend G.
Kan det være at motivet hadde blitt roligere dersom de tre ''hovedårene'' hadde ligget vannrett? Hvis det er ett poeng å få det roligere da?
Mvh. Erlend
Magnar B.
fascinert over sånne mønster, der er ein uendelighet av ulike former - som snøfnugg - ingen er heilt like. Samtidig er der likhet og sammenheng. Ja det fascinerer meg.... like it!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu