Svane
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148468} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Nils B.

Sort, hvitt og i sollys kan fort by på problemer eller utfordringer. Regner med at du ikke ønsket så store partier uten tegning som du fikk her på bildet. Tror nok at jeg hadde kroppet bildet på en annen måte slik at du ble kvitt mye av det overflødige som finnes i form av store hvite flater uten tegning. Kjører du Raw, eller jpg?. Om du benytter raw og stiller kamera på less kontrast og gjerne går litt på minussiden i EVen så skulle det gi deg relativt mye kontroll på denne typen motiv. Svaner i seg selv kan være virne, men de er som du helt sikkert har sett ikke helt hvite,
mvh Nils
Steinulf L.

Det er nok jpeg. Det er et utsnitt av et større bilde,tatt i morgenlys uten sterk sol. Kanskje litt i hviteste laget.
Stefan Olaf S.

Liker tanken med hvit/svart inndeling, hvis det var meningen. Isåfall ville jeg forsøkt å beskjære den nedre delen av svanen. Noen av de hvite partiene er dessverre utbrent.
Mvh Stefan
Audhild E.

Fin skarphet på hodet, i fin positur.

Kan tenke meg dette hadde blitt fint i sv/hv, og kutt til rett over hodet.
I SV/hv vil det utbrente ikke være så forstyrrende vil jeg tro.

Mvh-Audhild
Tone A.

Her var det få, men skarpe fargar. Skarpt spesielt på nebb, hode og den lange halsen. Flott positur og nebbet har ein flott virkning i alt det mørke.
Litt utbrent i det kvite på kroppen, men her er eg heilt amatør på kva du kan gjera med det i PS. Elles eit skarpt bilde .
-Tone-
Bjørn T.

Selv om det ble mye helt hvitt og svart, står hodet veldig fint fram med fine nyanser og detaljer. Fin komposisjon i en litt uvanlig vinkel.
Stine J.

Disse svanene er ikke helt enkle alltid. Jeg liker flatebruken godt, selv om du også kunne kuttet endel her. Et litt annerledes og spennende svanebilde ble det uansett. Når du først har bakgrunnen svart, burde du gjennomført det helt og fått hele speilingen sort. Litt mer tegning i fjærene hadde selvfølgelig gjort seg, men... :-) Hode og nebb står fint fram fra det sort/hvite.

mvh Stine
Yuanjie D.

Skarpt på hode, men hvit parti på kropen er utbrent. jeg tok bilder av svane flere ganger før, men fikk alltid litt utbrent i hvit farge av kroppen, vet ikke hvorfor, kanskje pga. sol. lykke til videre!
mvh, YD
Avsluttet .

Hei
Jeg synes komposisjonen her er spennende, liker den. Nydelig svane og så lærte iallfall jeg noe av Nils Berven-Hanssen's kommentar.
mvh arild
Hans Jacob H.

Spennende komponert og nesten grafisk gjengivelse av svanen. Det gjorde seg at nebbet lå helt ut på den mørke vannflaten! Tror en tynn ramme (1 px i ca. 50 % sort) hadde gjort seg her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu