Bjørn 2
Alaska 2005
Utstyr
  • Cannon EOS Mark II
  • 300 f2.8 IS
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeISO 100 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger688
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Marius S.

Hei Bent

Alltid en fornøyelse å se bildene dine. Dette går inn i rekken av fantastiske fotografier fra Alaska. Man føler nesten man er med ut på sletten... Godt levert. Det ser også ut som den vesle ''krabaten'' har øyekontakt med deg.

jms
Nikolai E.

Marius har gitt en god kommentar som jeg vil henge meg på. Et herlig bilde av bjørnemor med ungen sin. Skjønne farger som kan virke litt blass (gulfargen er blass) men her passer det bra med den blåaktige randen øverst. Kanskje litt mer gress under labbene hadde vært bedre, litt trangt her.
Bent O.

Hei dere og tusen takk for kjappe tilbakemeldinger. Er enig i at bildet er litt for trangt, men har faktisk ikke mer å gå på. Bildet er ikke noe utsnitt, så jeg burda ha fikset det under opptakelsen. Ble vel litt for spennende til at jeg klarte å få med meg alt. :-)

Mvh Bent
Steinulf L.

Hekter meg på Marius S jeg også. Flott bilde.
Avsluttet .

Jeg liker det trange utsnittet du har valgt, noe som gir flott nærhet til de flott Bjørnene. Ellers teknisk meget bra utført.

MvhJRH
Helge A.

Enig med Marius, et fantastisk flott bilde. Her føler jeg at jeg står ute på sletten, med en unge som titter nysgjerrig på meg, og bjørnemor som avventende og vaktsomt vurderer om jeg har vett på å holde meg unna.

Helge
Avsluttet .

Meget fint portrett av bjørnene. Kunne kanskje vært en fordel med litt mer luft under dem, men kontakten med ungen hevet bildet veldig.

Mvh

PMN:-)
Frode H.

Fantastisk flott motiv. I mine øyne et perfekt utsnitt. Kun èn ting jeg ville ha forandret på; en smule mer kontrast.

Mvh
Kjartan T.

Det ser jo ut som om du har et hav av blinkskudd fra Alaska. Dette var nydelig. Jeg kunne kanskje tenkt meg noen millimeter med ekstra gress i underkant, ellers er dette et bilde som sitter.
Avsluttet .

Storslagen bild på ett fint möte. Varmt ljus och vackra färger. Kanske något trång i underkant, men helhetsintrycker är verkligen bra. Gillas mycket!
Mvh
Elisabeth
Ole L.

Nydeligt, som alle andre bildene dine. Ukens fotograf spør du meg.
Tomm H.

Enda et toppers bilde. Som nevnt litt trangt nede. Mulig du bør skjære litt topp/vestre for å kompensere litt.
Judit W.

Your photo shows the intimate attachment between a female bear and her young one very well. The ''mom'' looks careful but the ''kid'' is very curious. Very well seen, perfect presentation! I like everything on this photo: the composition, the crop, the colours and the lighting as well. Very well done, congratulations!

Judit :)
Ole Petter D.

Vil bare slutte meg til gratulantene.
Liker spesielt at det ikke er forstyrrende elementer, at det er varme farger i omgivelsene, og bjørnungens nysgjerrige blikk.
Ole Petter
Bent O.

Hei alle sammen og masse takk for alle hyggelige og gode kommentarer. Som nevnt tidligere er jeg for så vidt enig i at det skulle ha vært litt mer gress under føttene, men da dette ikke er noe utsnitt er det rett og slett for sent. Kunne jo selvfølgelig klonet inne noe i ettertid, men valgte nå å legge det ut slik det var.

Mvh Bent
Edvin S.

Dristige fotografer med en fast brennvidde på 300 mm kan få problemer med utsnittet ;-) Joda Bent. Syns dine bjørnebilder er fantastiske, men du er jo ganske så nærme binna med unge. Du skrev på det forrige bildet at du kun var 15 m unna. Hvor langt unna er du her?
Hvordan tør du komme så nærme, har du noen slags sikkerhet?
For ikke bare å snakke om det, så syns også jeg at dette er en toppers bilde, og det jeg eventuelt har å utsette på, har vel de andre sagt så godt.
Gleder meg til flere bilder fra deg.

Mvh ~ Arne
Bent O.

Hei Arne.

Først og fremst takker jeg for kommentaren din. Har nå vært der over 8 år på rad og har hatt nærkontakt med bjørnen mange ganger. Er klar over at disse dyrene kan være uforutsigbare, men har foreløpig sett lite til dette. Når jeg tar bildene passer jeg hele tiden på at bjørnen vet hvor jeg er, og passer på at det ikke blir noen overraskelser for den. Som en liten sikkerhet har jeg pepperspray hengende i beltet, men har foreløpig ikke brukt dette. Dette bildet kan jeg ikke helt huske avstanden på, men legger snart ut et hvor avstanden var 3-4 meter. Går aldri så nær bjørnene, men de gangene det har skjedd er det bjørnene som har kommet til meg. Kan sikkert oppstå en diskusjon om dette er lurt eller ikke, men har nå valgt å gjøre det slik. Uansett en fantastisk naturopplevelse, og jeg tror ikke det skader dyrene på noen som helst måte.

Mvh Bent
Stine J.

For et flott bilde av bjørnene. Kan tenke meg det må ha vært en fantastisk opplevelse. Utrolig at bjørnene tillater at du er så nær dem, spesielt når de har unger.

Flott levert!

mvh Stine
Avsluttet .

Likte bilde godt! Viser forholdet mellom mor og barn!
Ina W.

Utrolig flotte bjørnebilder du har tatt! Og dette var nok det beste, synes jeg. rent bilde, uten noe som forstyrrer. Naturlig og koselig, og skarpt! kjempebra!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu