Albeno - gatebakar
Albeno er gatebakar i Santo da Serra (Det Heilage Fjell). Vi traff han på ein måfåtur utafor turiststiar. Dei flate brøa vart steikte på ein vedomn. Det såg ut til at storparten vart etne saman med kylling som óg vart steikt på same måten i nærleiken. Svært mange tok søndagsmiddagen i det fri.. Søndagen var den store torgdagen.
Bildet inngår i albumet Menneske eg har møtt - Når eg er ute og reiser, har eg ein trang til å snakka med ukjende menneske. Det er ikkje alltid lett å gå bort til ukjende og starta ein samtale. Eg ser at det er lettare å nærma seg menn enn kvinner i andre kulturar enn vår nordiske.
Utstyr
  • Olympus E-10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Marcelo V.

Fint bilde, tatt i Italia?
Mvh
Mv
Arvid B.

Marcello..
Nei, dette er ute i Atlanteren, frå Madeira.

Sjå gjerne reisebrevet:
http://www.foto.no/nyheter/diverse/983/index.html

Arvid
Vemund L.

Har vært her å tittet på dette bildet flere ganger nå, og jeg syntes det er MEGET bra.
Fargene er pene og kraftige, samtidig som det skarpe lyset er uventet pent softet for en slik anledning. Har du softet mye i PS?
Uasnett er det stemningen som tiltaler meg mest, det ser ordentlig trivelig ut. Kjøpte faktisk Pita-brø i butikken i dag, pga dette bildet:)
Knallbra stemning:)

Vemund
Arvid B.

Softinga har nok røyken i bakarbua stått for. På originaloppdaket var røyken ganske synleg. Eg auka kontrasten ein god del, og då er det ikkje mykje røyk å sjå. Eg brukar ikkje PS. Eg har brukt Corel PhotoPaint i sikkert 8-10 år og føler at eg får bilda stort sett slik eg vil med dette programmet (nå i v10). E-10 er innstilt på middels skarphet og kontrast, slik at eg alltid må justera litt før bildene vert slik eg vil ha dei. På stader der folk er meir ekte enn i vårt effektivitetssamfunn er det ofte lett å finna knallbra stemningar..
Pita-brød... det viste eg ikkje korleis såg ut, sjølv om eg høyrer mange snakkar om det..
Arvid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu