Brudepar i midnattsol
Etter mye arbeid er jeg ferdig med dette bildet som jeg gleder meg å presentere for brudeparet. Etter festen var ferdig fikk jeg dem med ut til en plass jeg visste det var et hærlig lys. Her er det beste bildet jeg fikk tatt der, og samtidig ser dere litt av den fantastiske naturen vi har her oppe i nord! Håper dere liker bildet!

Mvh. Torgeir Sørensen
Utstyr
  • Canon EOS 1Ds Mark II
  • Canon EF 24-70 f/2,8 L USM
  • Blender-
  • FilmtypeDigital ISO 100, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1015
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ådne K.

Fantastisk, skulle bare fått litt mer lys i ansiktet hans. Men pent brudebilde, virkelig.

ÅK
Tone A.

Eit brudebilde med mykje vakker natur med flotte fargar og stor dybde i bildet. Men brudeparet burde hatt litt meir plass i dette storslåtte. Brudgommen skulle vist seg fram litt meir og bruda skulle hatt brudekjoleslepet nede på marka, slik at brudekjolen kom til sin rett! Veldig vakker solnedgang med skyer som dreg innover. Brudeparet var flotte i all denne storslagne naturen. Kva om du kutta litt til høgre av den gamle brua?
-Tone-
Torgeir S.

Bildet er spesielt laget for å kjøres ut i 40x50 cm., og da kommer brudeparet svært godt frem i motivet. Ellers så har jeg belyst annsiktene litt mer etter at bildet ble lagt ut her, og det ble tanken bedre, takk for kommentarer!

Mvh. Torgeir
Avsluttet .

Tror kanskje det hadde blitt bedre med et høyere kamerastandpunkt slik at hodene hadde kommet under kanten på den grønne sletta bak. Liker ikke at den lyse delen skjærer gjennom nakken. Min Kommentar
Avsluttet .

Så flott å se at noen våger å ta slike brudebilder.
Flott natur og et utrolig lys.
Dybdeskarphet så det holder. Det eneste jeg funderer litt over er at du har valgt denne brennvidden. En viss fordreining av personene synes???
Elers er det sikkert utrolig flott i stort format.

Mvh
ARVE
Elise K.

For et nydelig brudebilde! Fantastisk lys. Som nybegynner lurer jeg på hvordan du har fått til lyset på personene. Hadde du med ''lyskastere'' eller kan man få dette til med blitz?

Mvh Elise Klaveness
Allan K.

Brudebilder pleier som regel å være flotte. Men dette, Torgeir. Dette er noe av det flotteste jeg har sett i sjangeren.
Paret må jo være kanonfornøyd med resultatet.
Å bruke vidvinkel på brudebilder, er som en annen poengterte, noe uvanlig. Men uten den, ville den vanvittige dybdefølelsen som skyformasjonene gir, blitt borte.
Meget, meget bra!

Mvh
Allan
Caroline M. S.

Naturen er flott, men jeg synes bildet er lite flatterende for bruden. Hun ser diger ut. Burde nok vært oppstilt på en annen måte (som ikke fremhevet størrelsen).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu