Austin A 40 1947 - 1952 MOD
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger622
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150164} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Dag J.
Dette var en aldeles vidunderlig gammel doning presentert på en flottflott måte.:)

Pluss for det tekniske og for plassering i bildeflaten (lutingen passer svært godt med plasseringen).
Torbjørn K.
Dette var svært bra og virkelig orginalt! Bra vidvinkeleffekt og flott diffust lys. Det første som slo meg var at dette var tatt ute, men bakgrunnen og lyssettinga får meg til å lure på om du har tatt dette bildet i studio? Bra plassering i bildeflata.

Torbjørn
Jan O Ø.
Hei. Ja dette var veldig fint presentert. Kanskje det hadde blitt bedre hvis hele ringen rundt lykta til venstre også hadde vært med slik at støtfanger og skjerm hadde ''sluttet'' likt. Ellers et veldig spesielt bilde synes jeg.
Mvh Jan O.
Avsluttet .
Nydelig presentert bilde av en gammel og flott doning. Jeg er enig i kommentaren til DJ.

MvhJRH
Jostein M.
Hei Kjetil, stilig bilde. Hvem har sagt at rust og dritt ikke kan være vakkert. Det er det som er så fint med foto. Rett lys og eksponering så tar til og med svigermor seg godt ut :-). Har du fjernet høylyset for å få denne effekten?
Mvh
Jostein
Ketil K.
Takk for forslag og kommentarer for øvrig. Høylysene er dempet Jostein, du har rett.
Hans Jacob H.
Nja, vet ikke helt jeg. Bilen er fint plassert i bildeflaten og detaljen med lykta som henger ut var veldig bra.
Men jeg synes ikke det passer noe særlig med klipp og lim inn i en kjedelig sort bakgrunn. Særlig på venstresiden av bilen blir overgangen vel tydelig. Hvorfor ikke tone ned det naturlige miljøet rundt?
Sorry, dette fungerer ikke for meg.
Ketil K.
Skjønner dine innvendinger Hans Jacob, og er for så vidt enig. Men på originalbildet druknet motivet i bakgrunnen, Har dog tenkt på en annen bakgrunn med skyggevirkninger, uten at jeg er kommet så langt.
Øyvind A.
Enig med Haarseth, nedtoning virker som et bedre alternativ enn å gjøre bakgrunnen konturløs og svart. Bilen i seg selv er fin nok, den blir jo ganske artig med det vidvinkelperspektivet.
Ø.
Tore Johan V.
Ser mer ut som en hjelmen til en Kendodrakt.

-TV
Odd Tore S.
Svært så karakteristisk oppsyn på denne Austinen, selv etter at du har fremhevet dens klumpnesete personlighet med generøs bruk av vidvinkel. Jeg synes om den effekten den gir. Dinglende frontlykt og halve høyreskjermen i avgang øker inntrykket av fremskredet forfall.
Som du har behandlet dette opptaket, fremstår det litt som en blanding av illustrasjon i en delekatalog og bilde av brudebukett med blitz om kvelden.
Den mørke bakgrunnen kan være OK nok, egentlig synes jeg den var spennende, selv om litt mindre kullsvart gjerne hadde gjort seg, kanskje kraftig selektiv nedtoning. Bare du kan bedømme om det hadde vært en mulighet.
Kommentaren om delekatalog kommer av at fronten ble litt for frittsvevende slik den nå fremstår. Jeg tror at en antydning av tak ville hjulpet på dette, eller at det hadde vært mulig å se antydninger til felger/hjul. Nå ble det litt for mye platefelter, riktig nok med personlighet og mer enn patina.
Oppsummert:
Spennende vinkling, bra teknisk med vekt på å bevare det slitte utseendet, effektfullt med mørk bakgrunn, men kombinasjonen av vinkling og bakgrunn gjør at selve inntrykket av bil blir nokså svekket.
Odd Tore
Gro K.
Liker bildet godt,men venter allikevel spent på en annen versjon av bakgrunnen,Vet ikke om jeg vil like det bedre ,det kommer an på resultatet,men som sagt,jeg synes dette er ganske fikst og stilig,Ketil.
Mvh. Gro.
Alexander L.
Tatt i Sverige?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu