Vingeskutt
Bildet inngår i albumet Småkryp -
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma APO 150mm f2.8 Macro EX
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/40s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150204} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tone B.
Fint plassert fokusplan og flott skarphet på bien samt fine detaljer i denne. Fin plassering av motivet og en meget passende bakgrunn. Fine mettende farger og gode kontraster. Meget bra makrobilde!

mvh Tone
Stig Morten S.
Fint bilde! Slenger meg på superlativene til Blom, men ønsker å tilføye at tittelen var meget treffende.
Avsluttet .
Her har du gjort en meget god jobb!
Bedre skarphet i dette bildet enn i det forrige, å passe med USM også. Fin komp forøvrig.

MvhJRH
Torbjørn K.
Veldig bra macro dette. Ikke bare er insektet bra gjengitt, men du har klart å lage en veldig interessant bakgrunn også her. At insektet har vært i ''krigen'' er også en fin detalj. Lukkertiden tilsier at dette også er tatt med stativ, og jeg er imponert over den ekstra tolmodigheten det medfører.

Torbjørn
Hege J.
Tiltalende bilde, Jan Frode!
Liker godt oppbyggingen av motivet ditt her. Den sylskarpe krabaten er flott plassert i bildeflaten. Flott plassering også av blomsterstenglene til venstre som fungerer fint som en del av komposisjonen.
Lys, farger, ja, alt stemmer her! :-)

Enig med SMS angående tittelen, godt observert og tittelert.

Mvh Hege
Lars-Anders M.
Meget bra. Stå på.
Avsluttet .
Veldig bra! Flotte farger og fin skarphet.

Mvh Kyrre Lien
Stine J.
Utrolig bra med så god skarphet på hele insektet og likevel en så rolig bakgrunn. Har du bluret bakgrunnen etterpå? Meget bra!

mvh Stine
Inger Hilde F.
Syns dette ble veldig bra. -Fin plassering av elementene, og imponerende skarpt insekt. Ikke mye bevegelse på den der nei. Fargene passet dessuten godt sammen også. Syns du har gjort et bra arbeid her :)

mvh Inger Hilde
Jan Frode A.
Tusen takk alle sammen for kommentarene :-)

Stine: Når det gjelder bakgrunnen, så har jeg ikke softet/bluret denne. Der var litt avstand ifra blomsten til en gressvoll i bakgrunnen, så den ble bare slik. Kanskje 150mm brennvidde også spiller inn her på tross av blender 16? Ikke vet jeg.

mvh Jan Frode :-)
Inger Anne Maritsdotter V.
Bra skarphet og fine detaljer på bia, eg likte også godt fargene i bakgrunnen.

Mvh-iav-
Avsluttet .
Mycket bra skärpa, färger med must och kraft. En bild som minner om sommaren och det känns gott att se på den nu när vinden river i höstlöven och regnet droppar där ute..
Väl valt skärpedjup.
Mvh
Elisabeth
Fred S.
Heisann; her oppdaget jeg sannelig at du tar utflukter inn i macroverdenen også. Ikke mitt ''spesiallfelt'', akkurat, men tror jeg er i stand til å se at dette må være et ganske så vellykket bilde i den sjangeren.
Komposisjon ulastelig; få, men visuelt tiltalende elementer; ikke minst det at ''dyret'' sitter på noe med en såpass ''nøytral'' farge synes jeg er et pluss. Ser ut som en eller annen skjermplante, og her er forresten enda et pluss: Konturene av stilken gjør bakgrunnen enda mer interessant enn hva den ville ha vært ''bare'' med en jevn grønnfarge.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu