En ny dag blir født.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150800} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Et flott komponert bilde med en fin forgrunn. Videre synes jeg buskaset på høyre side gir liv til bilde og fører oss videre inn i bilde. Tåka er vel iferd med å lette og 2 nakne fjelltopper avslutter denne vandringen.
Stiligt, og himmelen bryr jeg meg ikke så mye om her fordi det finnes så mange gode objekter i landskapet.

Alt i alt veldig bra.

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.

veldig fint bilde. Sier meg enig i Arild`s kommentar. Ellers mener jag at himmelen blir for lys. Det ville vært bedre om ikke tåka hadde gått i ett med den.

Det røde lynget i forgrunnen skaper liv i et fargeløst (ikke riktig da..) bilde.

Hilsen ingebjørg
Bjorn F.

Takk for positive komentarer, hyggelig att dere likte bildet. Overeksponert himmel ar et stadig tilbakevendende problem for meg.
Hilsen Bjørn.
Jan Frode A.

Utbrente partier på himmel er allerede nevnt, men her er det nok stemningen generelt, og forgrunnen spesielt, som jeg liker ved dette bildet. Sånt sett blir himmelen litt underordnet her.

Forgrunnen er detaljrik med gode farger, fint å se lyng og lav så tett innpå. Fjella bak med lavt skydekke/tåkebanker som renner nedover fjellsidene, gir en spesiell stemning til bildet. Bra levert, du viser fram mye flott fjellnatur på foto.no

mvh Jan Frode
Odd E. k.

Et fint bilde som forteller oss noe om det skiftende været vi har i Sør-Trøndelag. Her er tåken på fremmarsj forbi Ottdalskammen i Storlidalen, noe som gir spenning og liv i bildet. Fjellbjørka er i ferd med å skifte farge, såta med reinsmose og rypebær gir oss tanker om at en ny høst er på trappene. Det som mangler er en mer markert himmelfarve (bare pirk). Fint bildesom forteller en mye, bra !!!!
René N.

Et kjempe bra stemningsbilde! Enig at himmelen ble nok litt for lys/utbrent.
Men hallo.. Er jo et knallbilde!

Mvh
René
Helge A.

Flott komposisjon og fine farger. Du har igjen vist oss et fint bilde fra fjellnaturen. Den flotte forgrunnen, tåka og fjell i bakgrunnen gjør at jeg overser den lyse himmelen

Helge
Tone A.

Eit flott naturbilde med mange detaljer, dei røde bæra var flotte i mosen og lyngen. Tåka som ligg skaper kontrast mot det grøne og den passar jo med den lyse himmelen. Fin dybde, fjella ligg mest innpakka av tåka ! Flott naturstemning med eit fint utsnitt.
-Tone-
Fred S.

Litt synd med tåka som går i ett med himmelen; det ødelegger litt av effekten som tåka kan gi. Men ellers et fjellbilde etter min smak, med løfte om snarlig rypejakt og vandring på rabber med rødsprengt rypebærlyng. Fjellene er ukjente for meg: tenkte først på Rondane, men leser at det er sør-Trøndelag. Litt mer pondus over fjellene der enn her opp i Namdalen.

vh fred
Anne Grethe L.

Jeg er enig i alt det positive som er sagt før. Men jeg kunne tenke meg å kutte 2-3 cm i underkant, synes forgrunnen blir en tanke for dominerende, selv om den er fargerik og fin.
Bjorn F.

Hei . Takker så mye for de sisste komentarene. Har akkurat kommet hjem etter en fortreffelig uke i Trollheimen med flott vær og masse multer.
Hilsen Bjørn.
Mari W.

Fine farger og masser av god stemning!:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu