stille..
Tok dette bildet i fjor sommer.
Liker dette bildet. Men det virker litt skjevt pga fjellet. Har rettet litt, men fjellet skal jo ikke være en strek heller da..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150842} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Stemningsfullt og fint. Vakkert lys.
Helge A.

Enig, flott stemning og et fint lys.

Helge
Georg K.

Somewhere I saw a comment of yours, talking about your love for nature.
Somewhere different I saw a line of one of the big guys here at Foto.no - can't really remember who it was - saying something about '' we don't take photo's, we compose them.
For my part - not absolute, but when everything is all right - in the best case I '' feel '' photo, by watching - or making them.
Long introduction - but in a way this is what this image of yours reminds me to - it is something, I believe, you need to be able to feel, to relate to in order to absorb the quality of it.
It works for me - and I guess it did so for you, since you had the motivation to take, make it.
Sounds all a bit cryptically - but it is as best as I can describe the impact of this image.
The visual part has a small ''extra'' - the triple lines from ground, outer line of the plants in the foreground - against the water.
What might not look like the new sensational view is, when looking closer a nice introduction into the scene - a lead in.
And this light against the dark fjell in the background - this is a real attraction - in your photo as in reality.
Thx. for your last comment, very much appreciated - small kicks do help sometimes :)
Bjorn F.

Hei på deg!
Fin stemning med god balanse mellom forgrunn og bakgrunn. God dybde i bildet, flott med sollyset på blomstene i forgrunnen. VAKKERT.
Hilsen Bjørn.
Kjartan T.

Joda, det er flott stening i dette bildet. Speilblank sjø og sein kveldssol gir ofte noe vi liker å se på. Jeg synes kanskje at det blir vel mørkt slik som du presenterer det her. Kanskje kunne det ha tjent noe på at du også fjernet litt av det tunge gulstikket som kveldssola gir.

Dessuten er motivet bare et rett på stemningsbilde, (ikke noe galt med det, men) jeg synes du skal prøve å få enda mer ut av slike muligheter. Ved å tilføre noe levende inn i slike motiver synes jeg de heves over det vanlige bildet som alle tar. Da viser du at du vil noe enda mer enn å avbilde sommerkvelden.

Håper du forstår at slike stemningsfoto kan bli litt kjedelig bildemessig, og at du selv som fotgraf kan gjøre noe med det.
ingebjørg fyrileiv g.

Takker for kommentarene alle sammen!
Georg: ja, jeg elsker naturen..jeg har alt jeg trenger der når jeg har med meg kamera..
Kjartan: Liker at du er så konstuktiv. Setter pris på det. Jeg er enig i at slike bilder kan bli litt kjedelige. Hadde jeg skulle hatt noe levende (utenom naturen) inn i dette bildet, hadde jeg måtte ventet på en fugl eller en laks som spratt, men det gjorde jeg desverre ikke.

ingebjørg
René N.

fint å roli bilde! Kan være eni at noe spennende som noe levende dyr eller noe hadde gjort prikken over i´en, men er fint som det er nå også.

Har du gjort noe med fargene? brukt shadow/highlight eller noe? er noe rart med fargene som jeg ikke helt klarer å sette fingeren på...

Men som sagt: Fint!

Mvh
René
Avsluttet .

Vanskelig å bedømme dette bilde ditt Ingebjørg. Først ser jeg et helt ordinært motiv med himmel, fjell i siluett, vann og noen blomsterkvaster i forgrunnen.
Lurte lenge på hvorfor disse blomstene er opplyst på den måten men tror jeg har funnet svaret. Du bor nord i landet hvor dere har midtnattsol?, solen har du på din venstre side som lyser opp blomstenes for ditt ståsted bakside.
De andre elementene er greie og det er bra at blomstenes bakgrunn er i det lyse partiet i vannet.
Joda, nok et annerledes bilde fra deg, du liker naturen som den er men er dyktig til å legge inn noen c-momenter som gjør at bilde har ditt særpreg.

mvh arild
Fred S.

Hei Ingebjørg: Litt enig med Kjartan, men ikke så mye. Slett ikke nødvendig å ha noe ''levende'' i slike små naturskisser, blomstene er levende nok de.
Fin kveldslys, selv om det er så som så med midnattssola i Namdalen. Det ( lyset) gir en fin glorie til blomstene dine, som ellers kanskje kunne ha vært litt skarpere.
Det er bakgrunnen din som halter for meg. Land og vann er like mørke, en ser ikke hvor de to elementene møtes. Derfor er det også umulig å si om horisonter ER skeiv eller ikke. Det er problemet med slike motlysbilder; fort gjort at motivet blir feil eksponert. Det er det her; du har mistet alt som detaljer i bakgrunnen. Men ellers; fin sommerstemning.

vh fred
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!

Stille, ja. Men stille, nei. Jeg ser at det er en rolig fin kveldsstemning i bildet, men selve bildet er ikke rolig. Store kontraster mellom lys og skygge og veldig markerte og sterke farger kontra lyse pastelfarger. Vet ikke om du har jobbet med bildet i etterkant eller om det kommer slik fra kamera. Men jeg syns det ble ganske annerledes og spennende.
Tror det er en del komprimeringsstøy (litt ''urolig'' i vannet og himmelen) som forstyrrer de klare fargene. Dumt, for jeg liker fargene godt. Så hvis bildet var ''renere'' ville jeg likt det bedre.
Skjevt syns jeg ikke det er, riktig å ta linjen i blomstene i forgrunn.

Kveðja, Jóhann
ingebjørg fyrileiv g.

Takk skal dere ha for kommentarer!
Jeg har nok gjort litt for mye med fargene...Som sagt, ble dette tatt i fjor. Ny i faget, og svært så eksprimenterende. -Særlig når det gjaldt skarphet og kontrast...Så det er nok det som er grunnen til fargene, og ikke noe midnattsol, Arild.
Fred: jeg kan ikke akkurat kalle dette et motlysbilde, men jeg skjønner hva du mener. Det er jo litt godt med litt uvitenhet også..-som å ikke vite hvor vannet slutter..hehe
Jóhann: jeg er enig med deg ang. uroen i fargene og linjene i forgrunnen. -og kontrastene.

Takker igjen for kommentarer alle sammen.

Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu