This road called Life
Bildet inngår i albumet beachlife -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-16 09:59:55
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-08-16 11:42:15
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger1754
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150844} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
emil w.

du er seriøst min favoritt fotograf her inne på foto.no og kanskje langt uten for og.
du har en fantastisk bruk av farger å lys og en fantastisk evne til å skape mystikk i bildene dine når det gjelder dett bildet ville eg fjernet skiltet i bakrunen ellers har eg ikke npe annent å ai enn at eg digger det
mvh ewb
ingebjørg fyrileiv g.

Så utrolig bra!! Dette traff skikkelig hos meg. Enig med Emil ang. skiltet.
Blinkskudd!

ingebjørg
Ole Martin T.

Må bare beundre arbeidene dine, og igjen har du laget et utrolig bra bilde. Ikke bare bearbeidingen etterpå, men også med modellen og settingen.

Seriøst bra!!!!

mvh - Ole Martin
Avsluttet .

Nice. Kanskje litt for mye gult etter min smak, men ellers toppers.
Tor A.

Ja dette var helt utrolig bra, har sett på dette bilde nå i 8 min, og det er bare så nydelig. Har du lyst til å fortelle hvordan du har fått slik et bilde?? *smilerpent*
Stefan Olaf S.

Liker både tittelen og bilde. Synes du skal beholde skiltet, serien heter beachlife og skiltet kan tolkes som en warning on the beach/ eller en warning in this road called life. Se bare uttrykket på barnet.. Hva skjer?
Mvh Stefan
Avsluttet .

God dramatikk og komposisjon i dette bildet.
Gulfargen er vel så overdrevet at det blir litt klisjeaktig, men du verden så bra det er. Dette har potensiale til å bli et fantastisk SH bilde hvis du skulle gå inn i den modusen.
Jeg liker at du våger å utfordre oss i dine bilder.

Mvh
ARVE
Espen A. I.

Poster! Fyttikatta dette er perfeksjon.

Espen
joachim g.

Jeg skjønner virkelig ikke hvordan du klarer å produsere så mange, og for ikke å si så bra bilder! Har du tilfeldigvis null fritid? Uansett, stå på! Jeg nyter virkelig alle bildene dine! En fryd for sansene! (- Den var vel ny?)
Kjartan T.

Skremmende bra!
Lars R.

mange tak for kommentarerne :-) Skiltet skal være der synes jeg, det er med til at gøre stedet mere virkeligt. Farvetoningen er måske lidt for syregult, men jeg kan godt lide at eksperimentere med farver, hvis det går helt galt kan man jo altid lave et s/h print. Jeg har skam fritid Joachim, de billeder jeg har vist her er nogle jeg har lavet igennem de seneste år, og når man efterhånden får opbygget nogle photoshop ''rutiner'' så tager det faktisk ikke så lang tid at lave et billede som dette. Men mange tak for de rosende ord.

mvh. Lars
Gunnar K.

Må bare henge meg på her, dette er håndverk av høy klasse! Skiltet kan få stå for min del, lyssettingen på skiltet (eller mangelen på det) gjør at det tilfører ett ekstra spenningsmoment i bildet for min del.
Inger-Lise S.

Meget bra motiv med fine farger, godt lys og fin komposisjon.

Inger-Lise
Avsluttet .

En utrolig spennende ''trilogi''.. uttrykket til jenta, og gulfargen gir et surrealistisk og mystisk preg, selvom jeg kanskje ville dempet det gule på sanden noe (ørlite gråere i tonen kanskje).. spennende med versjonene opp mot hverandre.. kunne hatt alle tre på veggen!! dramatisk og deilig teatralsk!! Takk!
Anne-Cathrine B.

Det meste er sagt.. jeg kan gjøre annet enn å si meg enig i at dette var et utrolig flott bilde!!

AC
Oda Lystrup H.

jeg har skrivd det før, men jeg skriver det igjen jeg:
du er en mester i photoshop!
kan du ikke begynne med photoshop-kurs?
da skal jeg melde meg på med en gang.

Oda:)
Hans Henrik F.

Jeg tar også gladelig en tur på kurs hos deg i både fotografering og PS. Det er en del teknikk her som jeg gjerne skulle kjent hemmelighetene bak. Kanonbilde igjen! Det som undrer meg mest over alle disse fantastiske strand-bildene dine, er allikevel at det ligger en dunkelhet over dem alle såvidt jeg har sett. Har du tatt noen lyse og lystige varianter også eller er det slik du helst ser havet og stranden?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu