Nøtteliten
Har et ekorn i hagen som spiser det som nøttene henger fast i. Nøttene slipper den bare ned. Her er et bilde av ekornet. Noen vil vel etterlyse halen, men det får stå sin prøve. Ber egentlig om tips til hva man kan mate/fore ekornet med for å kunne ta litt spesielle bilder.
En begynnelse
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-15 20:40:53
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon d70
  • 300/2.8 + 1.4 konv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Birger J.

Fin dus bakgrunn, ville kanskje skarpet opp noe rundt hodet til ekornet. Tror også du kan presse frem mer farge i ekornets pels men det blir jo en smakssak.
Avsluttet .

Tatt i rett øyeblikk!
Jeg liker bildeutsnittet godt. Teknisk godt også. Litt mer oppskarping rundt hodet, samt mer farger.

JRH
Steinulf L.

Flott bilde,fint utsnitt. Har ingen gode foringsråd.
Kjartan T.

Jeg skjønner ikke hvorfor du presenterer dette bildet med så mye luft over hodet på krabaten. Har du noen tanker bak det? Er det kanskje et tankefult ekorn?

Grønt og fint dette bildet, men jeg tror jeg ville ha prøvd å kommet meg litt tettere på. (Kanskje du kan beskjære litt).

Savner, som du selv skriver, å se halen, men nå var det nok sånn dette unge ekornet satt å spiste denne gangen. Litt typisk ekornpositur du har knepet det i. Fint at vi ser maten godt, selv om det altså var et litt merkelig matvalg denne karen hadde.

Hasselnøtter er jo en favoritt hos ekornene, men solsikkefrø er også en sikker vinner. Du bør ikke la det gå alt for lang tid (september/oktober) før du begynner å venne dyrene på hvor de skal finne maten i vinter.
Vegard L.

Takk for kommentarer. La inn en ny versjon der jeg skarpet opp hodet og tok et nærmere utsnitt. Kjartan: Ekornet satt helt på toppen av treet og utsnittet var litt med tanke på å vise dette. Det satt og balanserte på tynne greiner.
Mvh Vegard
Stine J.

Flott ekornbilde. Liker best utsnittet i v2, men syns du har brukt litt mye usm på hodet. Ser klare spor av det. Ellers bra.

mvh Stine
Jan-Eilert P.

V2 ble da riktig så fint. Fin bakgrunn og flott possitur på ekornet.

Pent artsportrett.

Jan-Eilert
Inger-Lise S.

Fint bilde. Fint miljø rundt og diffus og behagelig bakgrunn. Jeg liker best v#2.

Inger-Lise
Vegard L.

Takk til dere. Hyggelig.
Mvh Vegard
Magnar L.

Fint og naturlig bilde av ekorn dette. Versjon #2 ble klart best. Ekorn er et motiv jeg har fotografert mye selv de siste åra, har derfor fått mye erfaring med denne krabaten. Når det gjelder mating/foring av ekorn er solsikkefrø noe av det sikreste. Ellers fungerer selvsagt nøtter godt som lokkemat. Ekornet har en veldig god luktesans, og er rask til å lokalisere godbitene.

mvh Magnar
Vegard L.

Takk for kommentar og tips Magnar.
Mvh Vegard
Roger K.

Hei og god dag, vegard!
Holdt på å passere meg dette. Her nord er ikke dette en krabat som befinner seg i faunaen og derfor kjekt å se slike bilder. At halen ikke kom med her synes jeg ikke gjør noe når en seg vilket miljø den er fanget i. Et meget severdig bilde av en søt liten kar. Versjon 2 for meg.

Ha en fin dag


Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu