Hvordan skal vi ta vare på...
... de SERIØSE på Dotten? ;-)

Dottedebattanter- og onkler.
Finner du noen kjente? Jeg har funnet meg! ;-D
Bildet inngår i albumet Ditt & Datt på Dotten -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annet
    Blings med syltetøy.
    Og forøvrig er ingen ufokusert her og skulle det likevel være noen, er det bare fordi det var akkurat sånn jeg ville ha det!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger1212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_144212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Avsluttet .
Dette har festet seg godt på netthinnen! Nå blir det enda morsommere å lese diskusjonene.

Vanskelig å plukke en favoritt, men han overbærende livstrette med blå øyenskygge midt i nedre rekke er en sterk kandidat!
Odd Tore S.
Innlegget ditt ripper opp i min langvarige diskusjon med min mormor, som hun konkluderte med at det nok var sannsynlig at jeg nedstammet fra apene, men at hun garantert ikke gjorde det!
Jeg føler derfor at slektskapet tvinger meg til å kommentere her, og lander vel på en mer forvirret utgave av typen i midten av øvre rad som min nærmeste slektning og åndsbror.
Odd Tore
Inger Hilde F.
He he :D
Jo mer jeg ser på dette jo mer må jeg le :D he he
Syns dette var ustyrtelig morsomt!
Skal jeg velge tre favoritter blir det han bedreviteren helt oppe til venstre, han oppgitte i midten nede, og han (hun?) nede til høyre som ser ut som hun tenker :''åhh.. nei og nei... Går det virkelig an?''

He he
Vi trenger flere slike treffende blinkskudd :)

mvh inger Hilde
Arne S.
Hehe, helt herlig! Jeg er vel han oppe til venstre, eplekjekk og hissig! :-) Jeg ler også med Odd Tore og hans lignelse.
Cristina B.
Du verden Line, du får det til. Nå er jeg i enda bedre humør, etter å sett en så bra montasje.
Alle bildene utfyller hverandre, og hvert eneste bilde er topp i seg selv. Skarphet og farger, og ikke minst de ulike uttrykkene er bare helt fabelaktig.
mvh Cristina
Line Kristin W.
Puuh, takk o takk! Gu'bedre, der reddet dere både dagen og selvtilliten (min altså)! ;-D

I noen laaange timer var jeg redd vi brått var skikkelig dårlig stilt mht. selvironi her. Akk o ve, mitt endelikt på Dotten, - steining, brev med bakepulver uten oppskrift, krav om utkastelse og andre apestreker! =:-O

Aahherrrlig! Akkurat som jeg tenkte, dottere æ'kke det spøtt selvhøytidelige! :-D

Personlig har jeg landet på at jeg - i liket med Arne - føler meg som kandidaten i øverste venstre hjørne, prøver å roe'n i fem i lønnlig håp om å fremstå mer som han øverst til høyre ... men oftest ender sammen med Odd Tore, som kjekkasen øverst i midten. I hvert fall når ingen ser meg ;-)

Sorry Anne Gro, men jeg har brune øyne og da er bare ikke blå øyenskygge særlig lekkert, vett'u :-/

Hehe, jeg digger også han ''åhh.. nei og nei... Går det virkelig an?, Inger Hilde ;-)

Christina; Syltetøyblings er et universelt vidundermiddel, - funker både på måker (jepp, Odd Tore! ;-), aper og dotter! Jeg bare var der med kamera(ten), jeg ;-)

Ha en lattermild dag og tusen takk for at dere ler med meg, folkens! :-D

- Line :-)
Carsten A.
Herlig! Min favoritt blir den i midten øverst, lut lei som han(?) er av å mase om det han så inderlig godt vet men som de andre ikke skjønner bæret av. Blæææh.....

Dessuten var nok det også det beste enkeltbildet i samlingen. Skjønt den griske og frekt sjarmerende typen i bilde nr. 181277 nok må ta prisen på det punktet.

MVH CA
Caroline M. S.
He, he - morsomt. Ser noen kjente typer her. *hrmf, fornærmet* Finner ikke meg selv. Det er jo ingen som smiler fra ører til øre jo. Tror jeg holder meg til han forrige - syltetøykaren - jeg. Ellers må jeg jo si han lett beskjemmede, avkledde med nyraket brystkasse nede i høyre hjørne er ganske søt da. :-)
Avsluttet .
Føler meg mest i slekt med han nederst til høyre, jeg, Line. :-)
Herlig!
Ellers er jeg veeeeldig betenkt over tilførsel av raffinert sukker til ville dyr. Syltetøy er en ''definite no-no''. Apene har bakterier i munnhulen som bryter ned sukker og lager syre som igjen skader tennene, uten at kvalifisert hjelp er tilgjengelig for å reparere skadene som oppstår derved. Betennelser i kjevene som et resultat av karies er uten unntak smertefullt, så neste gang nøyer du deg med ren frukt(sukker) som er mindre skadelig. Det første apebildet ditt røper et noe for høyt inntak av sukker, om jeg husker rett. Gitt av kjærlighet, men med uheldig effekt, altså.


Mvh
Ola.

Line Kristin W.
Hehe, ja det er et slående eksempel på utøvelse av avansert debatteknikk for viderkomne, Carsten ;-)

Caroline, du skjønner vel at jeg ikke kunne ta med 'noen som passer for deg' med smil fra øre til øre! Hun hadde jo bare tatt fullstendig rotta på hele bunchen, - feid dem av banen og rett ut av bildet! ;-)

Ola, den følelsen er nok ikke helt fremmed for meg heller, nei ;-)
Fint du påpeker at raffinert sukker + ville (tamme/husdyr også) dyr = FYFY! Takk! :-)
For egen del legger jeg gjerne til at man jo helst ikke bør fóre ville dyr i det hele tatt.

Når jeg tenker meg om burde jeg lagt begge apebildene under 'Presse'. Det er tross alt på-stedet-reportasjer, - dokumentasjon av et særdeles sleipt bakholdsangrep, rått overfall og grovt ran. Mao. ekte action gutta i Bollywood bare kan drømme om! ;-)

Tusen takk med Colgateglis! ;-)

- Line :-)

Steinulf L.
Her var jo nesten hele slekta på et brett. Har fått frem en god latter hos mange, denne montasjen. Det trenger vi.
Frank H.
morsome utrykk på disse krabatene ;). likte det her, lo godt når jeg leste ''hvem som var hvem'' . tror jeg er han nederst til venstre jeg du. :)
Rolf S.
Hei.

Herlig serie.

Hvert enkelt bilde hadde fortjent et mye større oppslag.

Når man ser disse forskjellige uttrykkene er det som å se rundt på sine medmennesker når man er på seminar. Du finner igjen alle der. ( Kanskje bortsett fra mormora til Odd Tore. )

Eller man kan se på seg selv. Jeg ser ikke bort fra at jeg til forkjellige tider kan ha alle disse uttrykkene. I hvert fall det nederst til venstre hver gang Ola-E's kollega skal ha sin betaling for utført jobb. Eller kanskje han nederst til høyre når det endelig går opp for meg at regninga ikke var en spøk og at et nytt digitalkamera må utsettes ytterliger ett år. ( Men så skal det innrømmes at mitt sukkerinntak antagelig tilsvarer det den norske tannlegestand har tilsammen )

Eller han oppe...... nei, stopp.
Marit E.
Du verden! Her var virkelig en samling forfedre. Humoristisk og med en snev av ironi. Det trenger vi alle og enhver.
Synes jeg kjenner meg igjen i alle seks typene. Trolig inneholder jeg gener fra hele gjengen. Moro det!

Hilsen
Marit
Stine J.
Takker for en god latter! Fin-fin montasje med mange artige slektninger dette og en god tekst til! :-)

Flott kvalitet på bildene, liker spesielt typen oppe til venstre og den oppe til høyre. Kan kjenne meg igjen i flere av disse. :-)

mvh Stine
Line Kristin W.
Tusen takk, dere er he-he-herlige! ;-)
Jammen er det godt å stikke finger'n i jorden og le litt av seg selv innimellom, - og enda bedre å gjøre det sammen med dere! :-)

Rolf; Takk for fine ord om at bildene fortjener større oppslag :-)
Men desverre var argumentasjonen så høytflyvende at det bare er to-tre av dem som tåler særlig større visning enn dette.

Når det gjelder Ola's bekymring for tannhelsen - dvs. mitt ivrig nikkende svar med oppfordring om ikke å fóre ville dyr - ser jeg i eftertid at det virker høyst merksnodig selvmotsigende. Kanskje ingen bombe dét akkurat, men for den som måtte være nysgjerrig nok ligger Soga om Syltetøyapene her; bilde nr. 181277

Takk igjen, lattergaler ;-)

- Line :-)


Ann F.
Anegalleri hvor anelsen om anerkjente ansvarsbevisste (t)anter antas anvendt?

(Tror ikke jeg kom _h e l t_ i mål med den setningen.)

Hvorvidt jeg skal føle meg som en av de seriøse det siktes til i debatten som har pågått (og som jeg har nøyd meg med å følge med på fra sidelinjen siden den raskt ble såpass lang og innviklet at jeg mistet både den røde og andre tråder), og derved skulle ha grunnlag for å tro at jeg skal kunne finne meg selv igjen her, betviles. I alle fall har vel bilde nr. 181483 gjort sitt til at jeg anses relativt useriøs til tider. Heldigvis, egentlig.

Dog, Line - neste gang du tar bilde av meg i det jeg åpner strømregningen (ø.t.v.) kan du godt la være det. Enkelte øyeblikk bør anses private og unndras offentligheten. Det samme gjelder når jeg står på badet morgentids og prøver finne tannebissene med børsten (jada, Ola-E.) - midten nede, for ikke å snakke om nede t.h. - jeg tror dette er meg snikfotografert ved avlyttingen av siste nye påfunn innen temabuilding, sånn ca. midtveis uti fjerde foredragsholder som sier det samme som de tre foregående. Men med andre ord som han da får betalt for.

De øvrige anser jeg som svakt mulige, unevnte, medlemmer av en fjern eks svigerslekt.

Mvh Ann

P.S. Egentlig er det fine apebilder du har tatt, hver for seg, men de gjør seg unektelig i en slik collage også. Nesten bedre enn hver for seg, faktisk.
Inger-Lise S.
En både god og morsom collage. (Lo godt av kommentarene her :)
Jeg tenkte at jeg var en liten bit av alle disse her, men når den øverst til venstre ble kalt ''bedreviter'', ville jeg ikke være med på den mer.. Men om vi kaller henne ''bestemt'', kan jeg være med på hele collagen..Den har forøvrig god teknisk kvalitet,som også hvert enkelt av bildene.
Om det ikke godtas å være et puslespill, så tror jeg at jeg er mye henne oppe til høyre som gjerne vil, selv om motløsheten ofte kommer snikende. Hun ser ut til å i det minste prøve å ha øynene åpne her;)Fordi hun gjerne vil.

Inger-Lise:)
Avsluttet .
Jeg sitter nederst i midten!
Odd Tore S.
Artig å følge med her på apepsykologi i praksis.
Det er tydeligvis mange tolkninger av hvert bilde.
Når det gjelder ''min'' åndsbror, han på midten av galleriet, var mitt valg og tolkning inspirert av følgende konversasjon på bryggekanten:
Mann 1: ''Hva synes du om verdensituasjonen??''
Mann 2: ''Vet ikke, jeg har fått en flue i øyet.''
Odd Tore
Randulf V.
Oppe til høyre er George W Bush opp av dage ;-)
Hvor er så jeg? Midt i innspurten mot deadline på ny utgave av Friluftsliv er dessverre nede til høyre nærmeste alternativ.

God sommer Line, og hils Virre om han kommer innom i sommer...

Randulf
Monica J.
Veldig bra! :-)

MJ
Espen M.
Han i midten nederst er jo kliss lik narko-Jarle i Åpen Post! :D
Fred S.
Egentlig synd jeg ikke kom meg avgårde til årsmøtet; ser dere debatterte heftig og følelsesladet !

vh fred
Line Kristin W.
Hehe, all verdens takk for nye morsomme (selvgranskende) kommentarer! ;-)

Åh pytt, dette er sterkt sensurert... du skulle bare visst! Nå kan du angre nå, Fred! =:-O

- Line :-)
Erlend K.
Hvordan ta vare på er et like viktig spørsmål som hvordan vi skal få flere. Alle må vel gjennom ''fasene'' som du godt beskriver her, men det er jo utfallet som er vårt felles mål.

Hva er forøvrig en ''seriøs'' fotograf?
Erlend K.
Hvordan ta vare på er et like viktig spørsmål som hvordan vi skal få flere. Alle må vel gjennom ''fasene'' som du godt beskriver her, men det er jo utfallet som er vårt felles mål.

Hva er forøvrig en ''seriøs'' fotograf?
Line Kristin W.
Takker for kommentar, Erlend! :-)

Dette er så lenge siden at det nok trenger en forklaring.
Dottediskusjonen ''Hvordan skal vi ta vare på de seriøse på Foto.no?'' vekket i sin tid stort og ildfullt engasjement.

Bildet var en kommentar til og om oss som deltok, - om hvor viktig det er av og til å slippe tak i ''alvoret'' og tillate seg litt selvironi.

Gammelt bilde, evig aktuelt tema :-)

- Line :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu