Kristina.
Jeg prøver å fotografere modell. det er et av første forsøk. Vil ha råd, please.
Utstyr
  • Sony DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1045
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Steinulf L.

Rett opp horisonten.
Avsluttet .

Liker mye bedre det forrige portrettbildet ditt.. Det der ble litt.. tacky?
Roy H.

Bakgrunnen tar bort litt oppmerksomhet fra modellen.
Mvh Roy
Geir B.

Et bra førsteforsøk dette, men bakgrunnen tar for mye oppmerksomhet her, prøv med større blender for mer uskarp bakgrunn, det er modellen som skal i fokus og da bør bakgrunnen være mer diffus. Bra lys og tøff modell.

Geir.
Edvin S.

Lyset er som sagt fint, og er enig med Geir, og at bakgrunnen, og spesielt den skjeve horisonten tar bort oppmerksomheten. På den annen side, så tror jeg du muligens har galt redskap, til å få uskarp bakgrunn. Er vanskelig med kompaktkameraer, men som sagt. Sett den på manuell, og største blender, da har du en mulighet.

Mvh ~ Arne
Amund Blix A.

Jepp, her tar bakgrunnen altfor mye oppmerksomhet, bruk større blender.
Lyset er også temmelig flatt og kjedelig. Du bør kjøpe deg en reflektor til å kaste litt lys i ansiktet for bilder som dette. Blikket til modellen er også temmelig dødt, engasjer henne! Få frem mere av personligheten, hun er sexy kledd, så da vil jeg ha et sexy blikk også... Skarpheten kunne også vært bedre.

Mvh
Amund
Morten L.

Enig med Aaeng - Bruk en reflektor for å lette opp skyggene i ansiktet. En hvit papplate på skrå foran/under ansiktet burde gjøre susen. Hvis du sliter med å få liten nok dybdeskarphet slik at bakgrunnen blir uskarp så finn en homogen bakgrunn slik at den ikke tar fokus fra modellen.
Lykke til!

Morten
Inger-Lise S.

Du har sansen for positurer og det er bra. Husk at uttrykk og bakgrunn har stor betydning.Jeg syns dine 2 portretter er gode til å være førsteforsøk.

P.S. Mist ikke motet av pirket, det gjør deg en tjeneste:-)DEet vil du se! Stå på!

Mvh Inger-Lise
Steinar Dahlen V.

Eg tykjar bilete var fint ej i allefall. men nokon ting vil eg likevell rette på. eller ha retta på.
det mørke på eine halvdelen i ansikte hennas, hatt låsen på smykket bak inakken, som nokon andre sa også bakgrunnen, båtane bak trekker litt oppmerksom het, synd og måtte seie det med det var faktisk noko av det fyrste eg så på dette bilete båtane .
Men så såg eg sjølvsagt den vakre modellen...

Som inger seie, mist ikkje motet av alt pirket , og ja det gjær sjølvsagt deg en tjeneste. Og vit en ting til og med ''proffer'' får kritikker . Det er verdt og huske når man sjølv får kritikk.

Keep up the good work...... :-)

Mbh

Steinar
Kjell-Arne B.

Her er det mye natur og ting som skjer i bakgrunnen, som tidligere nevnt. Det å la modellen stå, men at du selv flytter deg kan være det avgjørende for å få et bra bilde. Stort minnekort og ta mange... bilder... Det er nok ikke mange bildene som ligger på Foto.no som ikke er redigerte før di legges ut. Det er mange triks man enkelt kan gjøre, lytt til dine kommentare som du får, det er mange flinke mennesker her inne.
Du kommer langt med å tørre å prøve deg frem... Stå på..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu