Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger669
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

bildene dine er i en klasse for seg. ikke så mye mer for meg å si om den saken:)
Inger-Lise S.

Når et bilde klarer å skape følelser. må det være gotdt. Altså er dette veldig godt:)
Motivet har mange rette linker (vel,takk og lov for det;),ulike typer skyskrapere med masse små vinduer, alt i kontrast til forgrunnen. Forgrunnen/ stengselet er viktig her..
Forgrunnen vitner om bl.a fattigdom og kontraster. Men det vekker også følelse av ensomhet-Forsterkret av at det er i sv/hv. Det gir meg negative følelseer,nærmest motløshet, å se alle vinduene i denne ''maurtua''. Jeg tror betrakterens sinn er viktig her.
Mange vil vel føle tettheten som positiv,nærmest at bildet viser nærhet mellom mennester,tusenvis av bittesmå---
Jeg føler bl. a nederlag og tomhet ved å se på bildet- Mulig det er tjohei og fint samvær mellom naboene her, enten det er leiligheter eller kontorer, men jeg blir bar trist av å se på det- Vet ikke riktig hvorfor, men det er et deprimerende bilde.
God komp og alt det der,men.....Mannen står utenfor og ser inn på ''elendigheten'',-som trolig oppfattes som den vellykkede siden..
Huff, jeg forklarer meg visst dårlig her- Blir ikkr lettere av at det trolig finnes gode motargument mot alt jeg føler her.
Gir meg her. Trolg ville du formidle kontrasten her og<det hr du klart:)
Inger-Lise
Lars R.

Jeg har lige med stor fornøjelse læst din kommentar til mit billede. Meget spændende at høre hvad andre tænker om billedet. Jeg selv tænkte ikke i positive eller negative signaler da jeg lavede det. Jeg vidste bare hvordan det skulle se ud når jeg var færdig, med en stor box i forgrunden og flere større bokse i baggrunden. At forgrunden er smadret kan selvfølgelig give associationer om forladthed osv. men kan også ses som resultatet af manden der er sluppet ud af sin kasse, at han er fri.

Endnu engang tak for at du tog dig tid til at skrive en så spændende kommentar! Mange tak til Gro for de rosende ord også :-)

mvh. Lars
Mona R.

Tenkte med engang på ground zero da jeg så dette. Et bilde som gir rom for mange tolkninger og assosiasjoner. fin tittel. Kjempebra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu