Wræ...
Her har jeg blandet en gammel tegning med et nyere bilde. Jegprøvd å få en ''draft'' effekt ved å lage en lys s/h versjon og deretter stripet jeg over det med lyse striper. Det var ikke helt likt hodeskallen, men det var dette jeg fikk til.
Synes kombinasjonen ble ganske tøfft jeg!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152395} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ole Martin T.

Dette er em tegning og ikke et foto imine øyne

mvh - Ole Martin
Thomas M.

hva faen gjør tegninger her?
Stein Oleiv B.

haha
Morten A.

du behøver ikke å banne for det..
Bildet/tegningen var kul. Morsomt laget.
Karina A.

Enig med siste taler, slett ikke nødvendig å banne over en tegning. Selv om jeg er enig om at foto.no er for fotografier. Uansett - flott tegning! Overgangen mellom hår/skalle blir litt brå, munnen blir litt feil også syns jeg. Mulig det stemmer i teorien, men skjellettet ser ut til å ha mye større munn enn mannen. Litt mye skygge på venstre side av nesen v/ øyet. Ellers flott.

Mvh Karina:)
Avsluttet .

snedige greier :-) ja vanskelig å se det nyere bildet oppi her, kunne vært arti om du la til fotoet som en versjon ;-) Du er kunstnerisk anlagt vil nå jeg si!
Avsluttet .

Ja, du er moig du også, som tør å skille deg ut her. Inspirert av musikk-videon til Morten Harket med låta ''take on me'' ?
Stein Oleiv B.

nei, har ikke sett den.. tror jeg. takker for hyggelig komentar;) Du traff blink der, jeg elsker å skille meg ut, blir så kjedelig om alle følger strømmen liksom

mvh SOb
Judit W.

Good!!! Some more drawings and you can publish an anatomy book about yourself :)

Judit :)
Ole Martin T.

Dersom målet i seg selv er å skille seg ut så er jo det ikke noe vanskelig. Verre er det å bli lagt merke til for noe som er bra.
''Det er lettere å bli beryktet enn berømt''

Og det er fortsatt en tegning. Som foto er det ikke noe å bedømme og som tegning vil jeg si at den er langt ifra ferdigtegnet. Særlig høyresiden bærer preg av hastverk og liten formkunnskap. På venstresiden er skyggene helt flate og skaper ikke liv eller dybde i motivet. Skyggefargen er også lik på steder som skulle hatt ulik styrke.

mvh - Ole Martin
Stein Oleiv B.

haha, takker for koomentar:D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu