Hawaiirose i motlys - for de tradisjonsbundne
Fatt mot,dette er det siste bildet av denne blomsten.
Bildet inngår i albumet Hawaiirose - motiv med muligheter. - Når jeg jobber med makrofotografering av blomster, synes jeg at det kan være spennende å forsøke å få frem motivets vesen, slik det fremstår for meg der og da. La kameraet tegne og antyde, mer enn en klinisk avbildning. En ren artsavbildning blir for enkelt og langt bedre versjoner enn jeg kan produsere finnes helt sikkert i enhver blomsterbok..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-28 00:14:00
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger285
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152636} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Hei Hawaiirose

Han Steinulf liker deg veldig godt, og jeg synes du er pen jeg og. Her er du blitt avbildet i en svært så vakker belysning. Steinulf har også fått avbildet dine flott støvbærere her ganske så tydelig i et magisk lys.

Joda, dette bilde av deg liker jeg veldig godt, hører at vi ikke mer får se til deg, men tenker nok at Steiulf finner nye spennende motiv å jobbe med.
Skal hilse fra din slekt som jeg har noen eksemplarer av her, snart skal de blomstre, både i rosa, gyllenbrunt og illrødt.

Ha det godt.
mvh arild
Judit W.

Hei Steinulf! Arild has found a very good nickname for you. Congratulations Arild!

Well, Steinulf, is it possible to show any new in the theme of Hawaii Roses? :) Don't hesitate to present more! ;) I have an idea: Hawaii roses at night in the total darkness ;)

But seriously: this photo is perfect as the other ones are. The composition and the colours are beautiful! CONGRATULATIONS!

Judit :)
Tone B.

Dette og ''Hawaiirose'' er nok de 2 beste bildene i denne serien din. Her har du fått støvbæreren skarp noe som jeg har etterlyst i de andre bildene. Liker lyse som treffer nederst i rosen. Litt forstyrrende med refleksen i bladet til venstre. Bildet fremstår som litt mørkt på min skjerm, men ellers meget bra!

mvh Tone
Jonny E.

Hei hei Steinulf

En bra utgave det her, særlig lyset gjør seg,
men eg synes de lyse feltan irriterer mer en nødvendig....
Skarpheta sitter godt og her e det ikke for rødt nokka
som får frem god detalja.

Ha en god kveld

. JonnyE
Bjørn T.

Det er en fin og spennende belylsnig. Skarpheten sitter der den skal. Jeg kunne ønsket meg litt mer lys på støvbærerene som står i sentrum. Bjørn
Stine J.

Hei Steinulf,

Nok et fint bilde av hawaiirosen. Fine, skarpe støvbærere som nok hadde kommet enda bedre fram med litt mer belysning. En litt tettere beskjæring (fra venstre) tror jeg kunne gjort seg, alternativt dempet refleksene i bladet til venstre. Tror du kan hente mer ut av fargene/tonene ved en liten justering i curves. :-)

mvh Stine
Kurt S.

Det som virkelig fenger meg med dette bildet er støvbærerne og det belyste området rundt. Refleksene synes jeg m.a.o forstyrrer litt.
Støtter derfor Stine`s forslag om beskjæring fra venstre. Dette og en liten omgang med kloneverktøyet ville gjort seg.
Litt grønnfarge må du likevel ha med. Denne skapte fin kontrast mot det røde og den fine bakgrunnen du har fått til.
Flott med de skarpe støbærerne og lyset under. Nesten som en lampe.
En nydelig blomst dette.
Mvh Kurt
ingebjørg fyrileiv g.

Vakkert..Du har et godt øye for blomster. Perfekt lys, likte det godt. Fine bilder.

ingebjørg
Venche J.

Så synd at du fikk utbrente partier. Personlig liker jeg utsnittet i versjon en best. Lyset i bunnen av blomsten er bare herlig. :)

Wenche.
Torbjørn K.

Hei

Synes dette absolutt ble severdig. Bra skarphet i støvbærerene. Flott motlys som skaper en fin ''glow'' i blomsten og en fin mørkblå bakgrunn. Jeg går for utsnittet i v2 som er mindre midtstilt.

Torbjørn
Tone A.

Eg likte v2 best pga plasseringa av blomen ikkje er så midtstilt og då får dy vekk det utbrente partiet. Flott bilde i denne Hawaiiroseserien din, der støvbærarane er skarpe, flott motlys og fine fargar, sjølve blomen inni kunne vore litt meir opplyst. Det er litt mørkt. Eit flott bilde!
-Tone-
Inger-Lise S.

Hei! Et vakkert bilde av Hawaiirosen igjen. Flott lys. Jeg liker best utsnittet i v#2, da v#1 er noe midtstilt, samt pga den hvite refleksen som sjenerer noe. Men v#2 er flott:)
Du skriver vi skal fatte mot;) Hvorfor det,da? Jeg ville aldri sluttet å ta blå bilder ( tar ikke BARE blå da:) eller f.eks slutte å fotografere vann. No way! La oss ta de motiver vi ønsker. Og du tar da ganske så ulike motiver!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu