Nå ''spruter'' høstfargene frem!
En liten situasjonsrapport fra fjellet.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger265
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152697} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Elisabeth W.

Det ser ut til å ha vært en vellykket fjelltur! Det beste med bildet er at det er så energisk. Hvis det er sånn det blir med sær optikk, så kan du godt få lov til å ta et bilde av meg en dag jeg er litt slapp og uggen - en dag jeg trenger litt skarpe reflekser, svev i bevegelsene og spenstige piruetter. Knallfarger, og bra fordelt i bildeflaten er de også.

-- Elisabeth
Rune L.

Meget bra effekter. Godt lys og god fargekombinasjon. Tror imidlertid du kunne gjort komposjonen enda bedre. Synes ikke den virker optimal her. Synes den virker for sentrert.

Mvh
Rune
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var bra!! Utrolig mye liv og energi. Liker refleksene og fargene. Men det kunne kanskje ha vært en smule mørkere..? Likte det godt. Bra!

ingebjørg :)
Tone B.

Hei Rune,

Veldig enig med EW - bildet ditt er meget energisk og fargene er friske samt en meget god fargekomposisjon. Et veldig spesiellt blomsterbilde, og jeg er usikker på ''effektene''. Tror jeg heller mot å synes det kanskje var litt i meste laget, men det kan og være at dette er av typen bilde som må modes litt. Det er ofte disse bildene man liker aller best til slutt og ikke går så fort lei av. Ved fullskjermvisning på sort bakgrunn følte jeg at de flotte fargene kom enda bedre frem.

Blomsterbildene dine er en inspirasjon til å tenke nytt og annerledes!

mvh Tone
Steinulf L.

Liv og energi er nøkkelordene. Ser frem til høstens fjelltur.
Øyvind A.

Et skikkelig fyrverkeri av farger og effekter.
Så du klarte å samle noen motlysringer likevel. Fint resultat.
Dette kunne vel også fungert som kvadratisk format, ved å beskjære til høyre. Men da forsvinner mye av de blå ringene, så jeg er ikke sikker.
Ø.
Rune N.

Takk alle sammen for hyggelige kommentarer. Har ikke vurdert beskjæringen du foreslår ØA, før du påpeker det. Tja, kanskje...

mvh
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu