Brudesløret
Dette er ein mindre kjend foss med namnet Brudesløret enn den som ligg i Geiranger. Denne ligg i Flora kommune i Sunnfjord, nærare bestemt ved Nordalsfjorden.
Utstyr
  • Hasselblad 501CM
  • CB80mm f2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_152972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Daniel M.
Tonearbeidet ditt er og blir av ypperste kvalitet og det er det som virkelig skiller klinten fra hveten for å si det på den måten og når du i tillegg har det øyet du har, ja da går du med høye kneløft langt opp på min liste av inspirerende fotografer.

Dette bildet har i utgangspunktet en relativ 'enkel' og tradisjonell komposisjon, men det har alikevel det lille ekstra som du har til vane å få ut av motivene dine, så nok en gang bra levert.

-Daniel-
Arne S.
Jada, du leverer alltid, Eirik!

Gode shv landskapsbilder gir en spesiell visuell opplevelse. Jeg holder likevel en knapp på dine enkle, minimalistiske skildringer. Dette er også fint, men kanskje litt for ''tradisjonelt'' og ''rett på''.

Tåkedotten balanserer fossen på en fin måte.
Eirik H.
Takk for kommentarar.

Dette motivet er nokså vanskeleg å avbilde annleis utan båt sidan skrenten ved utsiktsplassen er stupbratt. På den andre sida så er jo utsnittet tradisjonelt uansett! :)
Trond H.
Som sagt så uendeleg mange ganger før er bileta dine først og fremst prega av utmerka håndtverk, og dette er ikkje noko unnatak. Flotte gråtoner, og lekre nyansar. Når det er sagt tykkjer eg det manglar litt av den tidlausheita eg ofte finn i bileta dine, er litt enig med AS i at det er litt ''rett på''. Som du poengterer er det ikkje så mykje å gjere med akkurat dette, men eg tykkjer nå det likevel ;-)

MVH TH
Tove E.
Jeg lar meg stadig imponere over skarpheten, detalj- og tonegjengivelsen i bildene dine, og dette føyer seg fint i rekken. Jeg liker ''rett på'' utsnittet du har valgt, jeg synes det forenkler motivet og gir rom for å betrakte bildet som noe mer enn majestetisk natur. Linjer og struktur blir tydeliggjort.

Jeg vil bare pirke på én ting, vannflaten danner en nesten-horisontal linje mot fjellet i forhold til den nederste bildekanten. Det irriterer meg litt fordi det blir verken/eller mht perspektivet.

Odd Tore S.
Klassisk motiv og dyktig håndverk. Dette ER skikkelig s/h!
Tåkedotten gir etter min mening bildet det løftet det trenger for å ikke bære ordinært.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu