Byens blomster
Min gode fotovenn Tore Borg Larsens bilde nr. 190702 ga meg det fornødne sparket der-bak-der-forneden-der-De-vet til ikke bare å gå forbi dette motivet, men å prøve å få et vettugt bilde ut av det. Hvorvidt jeg har lykkes, overlater jeg til det ærede dommerpanel.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSes best i fullskjerm med sort bakgrunn.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tore B.
'Når graffitien blomstrer i Bygdø Allé, da....'' Fin detalj, fin snert i fargene og flott at du har datert bildet så diskret :-)
Odd Tore S.
Her var det mye interessant å se på og fundere over, f.eks. hva symboliserer denne grafittien, som ser nokså bevisst ut.
Sterk 3-d virkning på grunn av skyggevirkningen av noe som antageligvis er ren 2-d.
Bra farger, muligens litt snau i bunnen slik du har kuttet symbolet, jeg henger ikke helt med på trenden med marginale kutt.
Og så ender det med at jeg sporer av igjen pga de sprøytemalte bladene på planten, og lurer på om ikke du har et spennende motiv i motivet her.
Odd Tore
Ann F.
Tore: er ikke alltid like diskret, jeg, vettu, men denne datoen er det nok en annen som har stått for.

Odd Tore: beskjæringen i bunnen er grunnet nyperosene som vokser foran denne murveggen, de ville jeg ikke ha med. Og de har vokst siden dette ble sprayet tidlig i vår, så kuttingen av grafittien ble slik av den grunn. De sprøytemalte bladene vurderte jeg også, men da må jeg ta med stativ og telelinse, det hadde jeg ikke her. Men det er nok mulig at det riktige utsnittet av dem kan bli brukanes.

Takk for kommentarene, forresten.
mvh Ann
Heidi Anita R.
Jeg er litt sva for by bilder. Dette falt veldig i smak. Liker grafittien som kontrast til den rolige og grønne døra. Et fargerikt bilde med mange detaljer!

:=)
Ann F.
Heidi Anita: takk for kommentaren.
Jeg er også svak for bybilder, men er altfor lite flink til å vandre gatelangs med kamera.
Det du kaller døra, er det det som er til høyre for eføyen du mener? Det er fortsettelsen av støyskjermen, men i et annet materiale enn der hvor grafittien er. Men jeg kan forstå misforståelsen din ut fra bildet alene for den som ikke kjenner stedet.
Mvh Ann
Tore B.
Mine damer og herrer: Vær litt omhyggelig med f-er og t-er i ordet Graffiti om jeg må be...
(Jeg bare nevner det ;-)
Ann F.
Når så du noen gang en graf(f)it(t)imaler stave korrekt?
:-)
Men du har rett. I stand abused and corrected.
Beskjemmet Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu