Wild horses
..og Rolling Stones er på turne..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-06 22:10:10
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153797} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Torunn Maria H.

fint bilde, men underleppa på hesten skulle fått vere med på bildet!

Mvh, Torunn :)
Audhild E.

Orginalt utsnitt. Skarpt og fine farger.
Liker det, men enig med Torunn Maria i at det skulle ikke vert kuttet nederst.

Mvh-Audhild
Stine J.

Fint og stramt utsnitt Steinulf. Gjør ikke meg noe at underleppa til hesten mangler. :-) Refleksene øverst til venstre sjenerer litt, men ikke mye. Bra teknisk, men bildet tåler litt mer kontraster. Alt i alt syns jeg du kan være godt fornøyd med dette.

mvh Stine
Tone A.

Eit fint bilde av ein flott hest som du har god kontakt med! Bildet hadde blitt betre om bakparten av hesten på høgresida ikkje var med. Kuttet nede er ikkje så bra, elles fine fargar. Fint med hesten bak som gir litt dybde til bildet.
:) Tone
Judit W.

Hei Steinulf!

You always do/write something funny :) Are these horses really wild? I hope you didn't try to ride them, did you? If you did, please give us a report :)

Perfect contact. Nice working out. I have only a small problem with the upper left corner. What are those white spots there? Otherwise, I like the(se) horse(s) more than Rolling Stones ;)

Judit :)
Steinulf L.

They are not wild at all. I'm not quite sure about the bright stripes. They may come from some windows in the buildings behind. Rolling Stones; as the front page of The Times read when Mick Jagger turned sixty in july two years ago:
No sympathy for the devil...
Jan Frode A.

Disse så da ganske så dresserte ut, som Rolling Stones også har blitt på sine eldre dager. Men slipp tøylene løs.......da er de igang igjen.
Flott utsnitt, likte bildet veldig godt. Enkelt, og med en flott effekt. Godt skarphet på 'sjefen'. Veldig fin plassering i bildeflata.

mvh Jan Frode
Karl Morten R.

Flott hestemotiv ! Liker kontakten en får med hesten i midten. Bra komposisjon (gjør ikke noe om ikke hele underleppen er med).

Mvh
Karl Morten
Eli B.

Kunne godt kuttet litt i toppen og fått med underleppa, ellers fint.
mvh Eli
Jonny E.

Hei hei

Her kunna eg tenkt meg og stramma tøylan enda mere....

Til over øyet til den bakre hesten og nede slik at
underleppa tangerer billedkanten.

Ellers synes eg bildet e bra med lag på lag av hest.


Ha en god dag

. JonnyE
Linde G.

Siden jeg er veldig glad i Mick Jagger og hans medmusikanter, synes jeg også disse gutta her hadde sjarm, iallefall sjefen sjøl som man får kontakt med her. Ville vel også hatt med underleppa siden Mick er aller mest kjent for den, but what the hell, kanke få alt hele tiden.


Linde Gilberg
Helene E.

Ja, lag på lag med hest som Jonny sier. Det var stilig.

Syns Jonny kommer med et godt kuttingsforslag. Stiller meg bak det. God kontakt med hesten.

Helene
Avsluttet .

Heisann

Tett og fint slik jeg liker det.

Men......ville faktisk kuttet hele snuten 3 cm over leppa.

Svenn
Tor-Erik E.

Tja... I et slikt bilde hvor komposisjon er vanskelig å fremheve, og hvor det i hovedsak dreier seg om dokumentasjon bør vel bildekvaliteten være meget bra. Til høyre for hestens hode finnes det helt mørke partier, og skarpheten er heller fraværende. Desverre synes jeg ikke dette ble noe bra resultat.

Tor-Erik
Steinulf L.

Tja, kanskje en ide å sjekke skjermen T-E? Både skarphet og farger er fremhevet av andre. Komposisjon er jo mer en smakssak.
Tor-Erik E.

Skjermen min er det ikke noe galt med:) Heller JFA's skjerm, som mener at skarpheten sitter bra her. Bildet er ikke så skarpt og detaljerikt som det kan bli. Du er nært, men ikke i mål... Jeg mener, i et slikt bilde som jeg sammenligner litt med artsfotografering, bør det tekniske sitte i høysetet. Å ta et slikt bilde av en hest er vel ikke akkurat krevende eller utfordrende. Det som ville vært utfordrende er å prøve mange eksponeringer og finne den rette, med godt utgangspunkt for videre redigering. Tenker da på høylys/skygger/farger og skarphet. Derfor kommenterte jeg og at det var en del mørke partier som kunne vært unngått ved en annen vinkling eller ventet til hesten var i rett posisjon. Jeg ser liksom ikke det prestasjonsmessige i et slikt bilde. Men som du sier, mye ligger i smak og behag. Likevel kan ingen påstå at skarpheten sitter på topp her!

Tor-Erik
Roger K.

Hei og god dag, Steinulf!
Flott hestebilde du leverer. Komposisjonsmessig går det mye på smak hos den enkelte. Synes de står seg bra begge versjonene her samtidig som jeg ser Jonny sitt forslag har noe for seg. Den lille uskarpheten er nevnt, men forstyrrer ikke meg.

Ha en fin dag

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu