Testing
Bildet inngår i albumet Fjærkledde fotomotiver - Vakre fugler. Frekke fugler. Støyende fugler. Intelligente fugler. Bare man ser etter.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-20 20:03:18
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger603
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Karl Morten R.
Dette ble en annen ''testing'' enn bildet med de 3 ''hulemaleriene''. Et herlig naturbilde ! Liker silhuetten fuglen danner mot det knallblå vannet ! Nydelige ''dønninger'' i vannet. Spennende kjølvann etter fuglen. God enkel komposisjon ! Et sterkt naturuttrykk !

Mvh
Karl Morten
Kurt S.
At du fikk fuglen i silhuett, med speiling i tillegg, gjorde bildet spesielt.
Kjølvannet, bølgene og en nydelig blåfarge i vannet bidrar videre til at du her fikk til et knallfint naturbilde.
Mvh Kurt
Rolf J.
Nydelig siluett mot det blå vannet. Kunne nok ønske at overgangen rygg mot vann var helt skarp. Vakre reflekser i kjølvannet. Meget behagelig å se på.
Rolf
Eli B.
Et veldig vakkert og flott bilde, en god test dette.
mvh Eli
Fred S.
Fra ''Swimmers cave'' til bare ''swimmer''. Syntes nok det andre var litt atypisk for deg.... Om dette er mer typisk skal jeg ikke uttale meg om; bare tilføye at det faktisk er veldig befriende å se en and i silhuett for en gangs skyld, i alle fall når silhuetteffekten tilfører bildet så mye som det gjør her. Blåfarge, mønster og kjølvann gjør resten; synes det er svært severdig, dette.

vh fred
Steinulf L.
Flott med lysspillet på ryggen bak halsen. Spesielt og severdig bilde.
Jan O Ø.
Hei. Vakkert og stemningsfullt. Kanskje fuglen er litt for mye midtplassert men dette blir pirk. Ser også ut som det er litt uskarphet på deler av fuglen.
Mvh Jan O.
Carsten A.
Mye bra her, men oppskarpingskonturene skjemmer. Dette er det forholdsvis enkelt å unngå, se min kommentar til bilde nr. 193414

MVH CA
kai j.
Fine blåtoner i vannet og nydelige reflekser. Synes du har fått til et bra bilde her.

Mvh Kai Jensen
Jon Erik V.
Flott bilde og arti teknikk! økt kontrast/ lav blender?
Torunn Maria H.
Hei!
Det fins mange bilde på foto.no som eg kunne tenkt meg å ha på veggen, sikkert nok til å fylle opp alle romma. Dette hadde kanskje passa på soverommet eller på badet? Nydelig var det.

Takk for kommentar på mitt bilde!
Mvh, Torunn :)
Rolf S.
Meget vellykket test dette, Ann.
Silhuett, blåfarve og speiling i fin harmoni.
Litt pirk, men jeg kunne tenkt meg å kutte halvparten av vannet under gakk-gakken.
Rolf
Jonas L.
Spennende testing, slett ikke dumt dette.
Flott vann, men ville foretrukket en mindre midtstillt komposisjon.

mvh JL
Hans-Gunnar H.
Flott stykke arbeide dette Ann!
Ja tilfeldighetene kan være forundelig;) Det har også slått meg mange ganger!
Fin bølgegang over fugelen som skaper fin dybde og følelse i bildet!
Er svak for siluetter...og dette likte jeg godt!
MVH Hans-Gunnar
Ann F.
Takk for kommentarer, jeg er forholdsvis fornøyd selv også. Spesielt med tanke på at jeg vet hvordan originalen ser ut. Motlys med blass blåfarge i vannet, kontrastløst og flatt bilde. Artig å få til noe som er brukanes likevel, og hente ut så mye info i vannet fra RAW-fila som her.

Ang. sporene etter USM langs ryggen på stokkanda leste jeg med interesse Carsten Arnholms og Wenche Jensens anbefalinger under bilde nr. 193414 og skal se nærmere på dem så snart jeg får anledning.

Skulle gjerne hatt fjærfyken litt annerledes i bildet etter hvert jeg også, skal se nærmere på originalopptaket om det er noe mer å gå på til den ene eller andre siden.

Fred S.: ja jeg skjønner du ble noe forvirret når dette ble lagt ut. Nøyaktig samtidig med at et annet bilde av en annen autor ble postet. Og begge fikk denne tittelen og meg som autor. Det ble litt småkaos av det - med et ''hyl'' fra meg på diskusjonssidene som resultat. Etter det gikk jeg og la meg, så hva som egentlig skjedde vet jeg ikke, men neste morgen var det andre bildet fjernet.
Men du skal ikke se bort fra at om jeg hadde funnet et hulebilde av interesse hadde jeg ''knipset'' det også. Selv om du ikke tror det er i min gate.
Hva nå det er. Bortsett fra næropptak av blomster, da.
:-)


Rolf S.: Kanskje. Men det er en liten bevegelse i vannet under anda som er litt fin, nesten nede i venstre hjørne. Balansen kan endre seg hvis det er mer å gå på i opptaket.

Mvh Ann
Pål Hilmar S.
Vakker blåfarge du har fått frem her. Og at du så lar fuglen bare være i silhuett, kler komposisjonen meget godt. Estetisk er det beste ordet jeg fant for å beskrive dette bildet.
Inger-Lise S.
Ja,her har du grunn til å være fornøyd! Dette var virkelig vakkert. Anda i siluett,med speiling.Rålekre ''bølger'' med helt topp ''komposisjon''.Og den fargen,da:) Dyktig jobba! Nesten en lettelse å lese at du har laget dette selv,for jeg kunne ikke begripe at du kunne ha funnet et slikt ferdig motiv, etter at jeg har fotografert minst 500 ender på ulike steder.Uten å finne noe lignende. Men bildet har gjort at jeg kommer til å se med et annet blikk,annerledes søkende, neste gang;)

Inger-Lise
Ann F.
Takk også til dere to siste.
Og ja da, Inger Lise, her er intet tilført som ikke var der. Intet fjernet heller, bortsett fra en bråte brikkestøv.
Blåfargen i V1 er der, den, den må bare hentes frem. Uten opptak i RAW-format ville det neppe gått så bra, et jpg-opptak hadde antagelig sprukket og blitt lite vakkert med den behandlingen dette fikk for å hente frem det blå. Ikke sikkert jeg hadde klart det, heller.

Så motivet ble nok egentlig funnet slik, det, stokkand i motlys, laget det som det vises i V1 har jeg gjort forsåvidt som jeg har hentet frem den info som ligger i RAW-materialet. Det ante meg at det kunne være slik, nå fikk jeg virkelig testet RAW-filenes egenskaper til å oppfange info jpf-filer ikke gir fra seg, i alle fall ikke i mine hender.

Mvh Ann
Inger-Lise S.
Hei! Takk for opplysningene! Og for meg ble det gode tips samtidig. Jeg har kun tatt noen få bilder i RAW-format hittil, men dine ord her gir inspirasjon og håp om å få glede av det man kan hente i en RAW-fil. Takk for det:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu