Mor & sønn
Min søster har endelig fått seg sitt etterlengtede barn, og etter to uker i hverandres selskap har de blitt ganske knyttet til hverandre.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • -
  • Blenderf/13
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger629
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154724} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
San P.

Så kos bilde, minner om et postkort. Fint med lyset bak henne. Kult tittel :)
Her passer alt synes jeg.
Ole A. V.

Et nært og fint bilde, og pene modeller. Tittelen gjenspeiler jo at mange av oss i dag betrakter kjæledyrene som barna våre, for mange blir det kanskje en substitutt. Selv tror jeg kattene våre lider av en viss grad av sjalusi etter at vi fikk en datter...

Litt hardt lys i ansiktet hennes synes jeg.
Veronica S.

Jeg synes ikke at lyset i ansiktet er for skarpt, synes det gir en flott stemning i bildet.
Ellers tror eg du har rett i at katten din sikkert kan være sjalu, det e et vanlig fenomen hos dyr som var ''enebarn'':)
Aase Marit W.

Hei Veronica,

Igjen... Etter dette skal jeg stoppe, men jeg har vanskelig for å styre meg, elsker bildene dine!!!

Dette likte jeg også kjempegodt, synes lyset ser nydelig ut, skaper virkelig stemning - og bildet formidler så sterkt båndet og kjærligheten som så fort vokser mellom mor og firbent sønn!!! Valpen ser også så nydelig undrende ut... :) Han er jo bare skjønn!!!

Jeg er alt for å se våre firbente venner som ''sønner'' og ''døtre''. At de ikke er mennesker, har lite å si der, de er jo først og fremst familiemedlemmer. Vi skal selvsagt aldri glemme at de ikke er mennesker, men det tror jeg faktisk ikke de fleste av oss gjør. Det som er viktig, er at de har en viktig plass i våre liv og at de beriker livene våre på en utrolig fantastisk måte. De har også mye å lære oss, om mange ting her i livet, det er sikkert!!! Jeg føler meg veldig priviligert som får være matmor for lille Peanut!!! Og, hun er uten tvil min datter, har ingen problem med å innrømme det, og vil ikke ha det på noen annen måte (tror ikke hun heller vil det!)!!! :)

Nei, nå vil faktisk frøkna ut en tur, så vi får ta oss en liten kveldstur!!!

Tusen takk for titten igjen, håper du fortsetter å la disse hundebildene komme, det er så morsomt og lærerikt å se på dem!!!


Mvh,
AaseM. :)
Avsluttet .

Herlig bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu